Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κόντρα στον κακό του “δαίμονα” ο ΠΑΟ – Αμφίρροπα ματς σε Τρίπολη, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Με στόχο να μειώσει τη διαφορά στους 5 βαθμούς από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο άδειο ΟΑΚΑ την Καβάλα. Δοκιμασία στην Τρίπολη για την ΑΕΚ. Άρης – Πανιώνιος και Ξάνθη – Εργοτέλης τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Άρης – Πανιώνιος 17:15 (NOVA)

 
Με στόχο να καλύψει το χαμένο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα και να επιστρέψει στην πρώτη εξάδα ο Άρης υποδέχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Πανιώνιο που “καίγεται” για βαθμούς ώστε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Το ντεμπούτο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης αναμένεται να κάνει ο Κώστας Μήτρογλου.

 

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 17:15 (NOVA)

 
Να κάνει εμφάνιση ανάλογη με αυτή που είχε πραγματοποιήσει στις Σέρρες και να φύγει με το τρίποντο από την Τρίπολη θέλει η ΑΕΚ. Από την άλλη ο Αστέρας θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό πρόσωπο που δείχνει τελευταία και η αναμέτρηση αναμένεται αμφίρροπη.

 

Ξάνθη – Εργοτέλης 19:30 (ΝΕΤ)

 
Δύο ομάδες με αρκετά καλή συγκομιδή βαθμών κοντράρονται στα Πηγάδια. Η Ξάνθη μετά το διπλό στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται στην 5η θέση, από την οποία είχε περάσει πριν δύο αγωνιστικές και ο Ε ργοτέλης. Δύσκολο το έργο για τους Κρητικούς καθώς οι Ακρίτες έχουν ηττηθεί στην έδρα τους μόνο από ΠΑΟ, ΟΣΦΠ.

 

Παναθηναϊκός – Καβάλα 19:30 (NOVA)

 
Στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την μόνη ομάδα που δεν έχει κερδίσει την τελευταία διετία. Εκτός από την απουσία του κόσμου, πολλές και σημαντικές απουσίες έχουν και οι δύο ομάδες. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ και Λέτο ενώ για τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι Ντουγκλάο, Ντιέ, Τόμασιτς, Γκαλίνοβιτς και Σιώντης.
 
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου:

Ατρόμητος-Κέρκυρα 4-2 (20’,29’ Αναστασάκος, 59’ Καμαρά, 68’ Σαρμιέντο-21’ Καλαντζής, 54’ Τσίγκας)
Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 4-2 (52’,85’ Πάντελιτς, 69’ πεν.,89’ Ριέρα-65’ πεν.,67’ Γεωργιάδης)
Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ 0-3 (20’ Λίνο, 43’ Βιεϊρίνια, 87’ Σαλπιγγίδης)
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε