Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κόντραρε στα ίσα το Μαυροβούνιο η Ελλάδα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Εθνική ομάδα πόλο των αντρών έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κοίταξε στα μάτια το ισχυρό Μαυροβούνιο αλλά ηττήθηκε με 13-12 στην παράταση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την τρίτη θέση στο προολυυμπιακό τουρνουά του Έντμοντον κόντρα στον χαμένο του ημιτελικού Ρουμανία – Ισπανία.

Ο αγώνας απέναντι στο Μαυροβούνιο ηταν συγκλονιστικός και η Ελλάδα θα μπορούσε να πάρει μία μεγάλη νίκη αν δεν είχε αποβληθεί ο Δεληγιάννης, ο οποίος δεν θα παίξει ούτε στο μικρό τελικό.

Τα παιδιά του Άντριτς προηγήθηκαν 2 φορές στην παράταση, αλλά το Μαυροβούνιο πήρε τελικά την πρόκριση για τον τελικό με το γκολ του Γκοϊκοβιτς 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 5-5, 3-1, 2-2 Παράταση: Α’: 1-2, Β’ 2-0 

Μαυροβούνιο (Ranko Petrovic): Zdravko Radic, Drako Bruljan, Vjekoslav Paskovic 1, Antolio Petrovic, Filip Klikovac, Aleksandar Radovic 2, Mladan Janovic 5, Nikola Janovic 2, Aleksandar Ivovic 1, Boris Slokovic 1, Vladimir Gojkovic 1, Pedrag Jokic, Milos Scepaliovic 

Ελλάδα (Ντράγκαν Άντριτς): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 2, Μιράλης 1, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 1, Χ. Αφρουδάκης 1, Δελακάς 1, Γ. Αφρουδάκης 1, Φουντούλης 3, Μουρίκης 2, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε