Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Κοντρέρας: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Χιλιανός αμυντικός διέψευσε ότι υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ, ενώ δήλωσε ότι η μη συμμετοχή του στον περιβόητο αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν απόφαση του γιατρού της ομάδας.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στο Αθλητικό Metropolis…

Για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν δύο μήνες: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν επιτακτική ανάγκη να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε»

Τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ έμεινε τόσο καιρό χωρίς νίκη; «Συνέβησαν πολλά. Είχαμε αρκετούς σημαντικούς παίκτες με τραυματισμούς, ορισμένες φορές ήταν και ο αντίπαλος σε συγκεκριμένα ματς ανώτερος όπως έγινε με τον Παναθηναϊκό, αλλά μετά από την Κυριακή πιστεύω ότι θα πάρουμε φόρα και θα έχουμε θετικό ρυθμό και καλά αποτελέσματα στη συνέχεια».

Έχει εξήγηση για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη; «Πράγματι έτσι είναι και φέτος. Έχουμε δύο πρόσωπα ειδικά μετά από μία καλή αρχή που είχαμε. Ίσως οι ίδιοι οι παίκτες χωρίς να το συνειδητοποιούν ρίχνουν μεγαλύτερο βάρος στην Ευρώπη διότι εκεί κάθε ματς είναι σαν να μην υπάρχει άλλη ευκαιρία να διορθώσουν κάποιο λάθος. Ενώ στην Ελλάδα υπάρχει η αίσθηση ότι είναι μία ολόκληρη σεζόν μπροστά… Έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση από όλους και στο πρωτάθλημα. Θέλω να πιστεύω ότι πλέον έχει επιστρέψει η αυτοσυγκέντρωση στην ομάδα και για την Ελλάδα…»

Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στο στόχο του. Στο πρωτάθλημα είναι πίσω: «Χάσαμε πολλούς βαθμούς φέτος από την αρχή της σεζόν και ειδικά κάποιους σημαντικούς βαθμούς εντός έδρας τελευταία. Ελπίζουμε με τη βελτίωση που ήδη υπάρχει να αλλάξει αυτό. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι και φέτος καλοί, αλλά και εμείς έχουμε πίστη στην ομάδα μας. Πιστεύουμε στις δυνατότητες που έχουμε. Κυριακή με Κυριακή πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα και βρεθούμε ψηλότερα».

Ο κόσμος αναρωτιέται τι έχει γίνει τελευταία και δεν παίζει στον ΠΑΟΚ: «Την περασμένη Κυριακή ήταν απόφαση του προπονητή. Θεώρησε ότι οι παίκτες που έπαιξαν στη θέση μου ήταν σε καλύτερη κατάσταση».

Για το ματς με την Τρίπολη; Που στον ΠΑΟΚ έλεγαν ότι ήταν τραυματίας, αλλά μετά πήγε και έπαιξε με την εθνική Χιλής; «Δεν ήταν δική μου απόφαση. Ήταν απόφαση του γιατρού. Εγώ πιστεύω ότι μπορούσα να παίξω. Ο γιατρός μου είπε να μην παίξω για να μην πάθω ότι και ο Λίνο που έπαθε υποτροπή. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αντιμετώπισα τόσο έντονο μυϊκό πρόβλημα. Μετά από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μέχρι τα παιχνίδια της Εθνικής μου μεσολάβησαν κι άλλες μέρες και είχα χρόνο να ετοιμαστώ καλύτερα. Είχα μικροπροβλήματα αλλά έβγαλα κανονικά και χωρίς ενοχλήσεις τα ματς».

Υπάρχει θέμα στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ; «Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αντιλήφθηκα ότι κυκλοφορούσαν στα ΜΜΕ διάφορα. Ένιωσα άσχημα που υπήρξαν άνθρωποι που αμφέβαλλαν για μένα και αν θέλω να παίζω στον ΠΑΟΚ. Αυτή η αμφιβολία προς το πρόσωπό μου, μου αφήνει μία πίκρα με όσα έχω δείξει 3,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, που ήμουν πάντα διαθέσιμος για την ομάδα».

Για το αν τα έχει μεταφέρει στη διοίκηση. «Αυτές τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν μπορώ να τις διαψεύδω. Έχω μία φιλική σχέση με το Ζήση Βρύζα και ξέρει πόσο άσχημα νιώθω με αυτά που ακούστηκαν. Αν χρειαστεί θα το μεταφέρω και στην υπόλοιπη διοίκηση».


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε