Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κοστάντσο: Δεν είμαι ο καλύτερος, αλλά θα βελτιώνομαι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε για τις δυνατότητες του, την στήριξη του κόσμου και την ευρωπαϊκή προοπτική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοστάντσο στην «SportDay»

Για τις δυνατότητές του

«Δεν πιστεύω ότι η εμφάνισή μου με την Ντόρτμουντ ήταν μια απάντηση σε όσα ακούγονται για μένα. Η κριτική δεν είναι κακή, όταν έχει καλό σκοπό. Ισως είναι υπερβολικό αυτό που γίνεται. Εγώ προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Εμαθα να κερδίζω με τη Βασιλεία παιχνίδια και τίτλους και θέλω να κάνω το ίδιο και με τον Ολυμπιακό.

Προσπαθώ να μην επηρεάζομαι από αυτά που λέγονται και γράφονται. Ανέκαθεν επικεντρωνόμουν στη δουλειά μου. Είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου και πως στη συνέχεια τόσο εγώ όσο και όλη η ομάδα θα είμαστε καλύτεροι. Ποτέ δεν είπα ότι θα είμαι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχει έρθει ποτέ στον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα δεν θα είμαι και ο χειρότερος. Πιστεύω στον εαυτό μου και στις δυνατότητές μου και στη συνέχεια θα είμαι ακόμα καλύτερος».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού

«Ενα από τα μεγάλα ατού του Ολυμπιακού είναι η βοήθεια που έχουμε από τον κόσμο μας και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Αυτός είναι ο κυριότερος κριτής για την απόδοσή μας. Από τη στιγμή που με στηρίζουν οι φίλαθλοι είμαι χαρούμενος».

Για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού

«Ελπίζω πως θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του Champions League. Εχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, αλλά είμαι αισιόδοξος και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε