Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Κωστένογλου: Διδακττικό χαρακτήρα έχει το γυάλισμα των παπουτσιών

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έδωσε τη δική του εξήγηση για την περιβόητη εντολή προς τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, να γυαλίζουν τα παπούτσια των παλιών.

Μιλώντας στη NOVA ο Νίκος Κωστέβλου αναφέρθηκε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με το γυάλισμα των παπουτσιών:

“Δεν δέχομαι τη λέξη καψώνι. Θέλω εξαρχής να αναφέρω ότι η αρχή μου και η επιτυχία μου θα είναι αν θα καταφέρω να αλλάξω ή να προσεγγίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ψυχή και την καρδία του κάθε ποδοσφαιριστή. Ανέφερα ένα παράδειγμα εντός αποδυτηρίων το οποίο το περιεχόμενο ήταν καθαρά διδακτικό. Ούτε προσπάθησα να επιβληθώ σε κάποιον, ούτε ζήτησα σεβασμό προς εμένα. Αυτό αν θέλω μπορώ να το κάνω από μόνος μου. Έχω όμως μία αρχή στη ζωή μου. Για  να λειτουργήσει μία κοινωνία και πόσο μάλλον μια ποδοσφαιρική ομάδα, θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν κανόνες, αρχές και αξίες. Έχω διακρίνει ότι αυτές οι αξίες, ο σεβασμός και η ιεραρχία έχουν εκλείψει και θα πρέπει τάχιστα να επανέλθει η τάξη. Το γεγονός δεν έχει να κάνει σαν πράξη, έχει να κάνει ως ένα νόημα, ότι ένας νέος ακολουθεί την πορεία ενός επιτυχημένου στην αντίστοιχη θέση που παίζει ώστε να έχει την καλύτερη προσέγγιση πνευματικά και διδακτικά. Θεωρώ ότι κάποιοι αλλοίωσαν ή δεν κατάλαβαν το νόημα των όσων ανέφερα. Κάνω αυτή τη διασαφήνιση του θέματος γιατί πραγματικά έγινε πολύ θέμα με διαφορετικό νόημα διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.”

Πρόβλημα και με Λαγό – Ατομικό ο Μανωλάς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε