Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κωστένογλου: Με πληγώνει η ήττα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του από τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε την ήττα η ομάδα του αλλά αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του μετά το 3-0.

“Όταν χάνεις και έχεις δεχτεί τρία γκολ, τότε η εικόνα σου δεν είναι καλή. Εγιναν πολλά λάθη, τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν τόσο γρήγορα.

Πρέπει τώρα στην διακοπή να δουλέψουμε ώστε να διορθώσουμε τα λάθη με τα οποία δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου ούτε να ωραιοποιώ τα πράγματα. Με πληγώνει η ήττα.
 
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός χωρίς να δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία έβαλε δύο γκολ. Μάλιστα το πρώτο γκολ ξεκίνησε από ένα πλάγιο άουτ.

Παρ’όλα αυτά οι παίκτες μου έκαναν μια αξιόλογη προσπάθεια. Εκεί που ο αγώνας ήταν 3-0 πάλεψαν και μείωσαν το σκορ, δημιουργώντας πίεση στην ποιοτική ομάδα του Παναθηναϊκού. Είχαμε τρία συνεχόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Όταν ο Λεονάρντο μπήκε στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι φημολογείται ότι μετά το 60′, πέφτει η απόδοσή του δημιούργησε ευκαιρίες και έβαλε γκολ. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει 3-4 ποδοσφαιριστές που με την ποιότητά τους μπορούν να αλλάξουν τον αγώνα.
 

Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου και αν κοιτάξει κανείς την εικόνα που είχε η ομάδα πριν λίγο καιρό τότε θα δει την διαφορά.

Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών μου. Για κάποιον εξωτερικό κριτή το να πει κάτι είναι πολύ εύκολο. Όμως ας κοιτάξουμε την εικόνα της ομάδας πριν λίγο καιρό τότε θα δούμε ότι αν βρισκόταν η ομάδα πίσω στο σκορ με 3-0 πιο πιθανό θα ήταν να δεχτεί πέντε γκολ παρά να μειώσει.

Επίσης εμείς είχαμε μόλις μια ημέρα για να προετοιμαστούμε για έναν τέτοιο δύσκολο αγώνα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο” δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου.

Λέτο ο “πρωθυπουργός” – Ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε, η ΑΕΚ… άργησε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε