Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κωστένογλου: Πολύ δύσκολη η κλήρωση για την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής της Ένωσης αναφέρθηκε στην κλήρωση του κυπέλλου που έφερε στο δρόμο της ομάδας του τον ΠΑΟΚ.

Κλήρωση για όλα τα γούστα με ντέρμπι “δικεφάλων”

Μαλεζάς: Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με την ΑΕΚ

Στο μεγάλο ματς της φάσης των “16” του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Νίκος Κωστένολγου ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο 102 FM:

“Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, μια και ο ΠΑΟΚ είναι μια ικανή και άκρως επιθετική ομάδα. Θα παίξουμε σε μια καυτή έδρα. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι κι εύχομαι να κερδίσει ο ικανότερος.”

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτά που άλλαξε στην ομάδα του: “Πρώτον υπήρχε μια ισορροπία και καλύτερη προσέγγιση προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, από το προπονητικό τιμ. Επίσης είμαι γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου κι αυτό βοήθησε. Τρίτον προσπαθήσαμε να δώσουμε μια διαφορετική τακτική. Ολα αυτά έφεραν ορισμένες αλλαγές, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά και προσήλωση για να έχουμε στο τέλος ένα καλό αποτέλεσμα.”

Για το αν ανησυχεί για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ ή για το νοκ άουτ ματς στην Τούμπα: “Είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Και επειδή παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και γιατί αγωνιζόμαστε σε ένα νοκ άουτ ματς, εκτός έδρας. Είναι μια έδρα, που ο ΠΑΟΚ στηρίζεται πολύ από τους οπαδούς του. Ακόμα, πάντως, είναι νωρίς για να αξιολογήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι.”

Για το σημαντικότερο πρόβλημα της ομάδας του
: “Είναι τα οικονομικά προβλήματα. Εύχομαι σύντομα να βρεθεί μια λύση. Εμείς προσπαθούμε να προωθήσουμε ορισμένους νεαρούς παίκτες για να δημιουργήσουμε μια παρακαταθήκη για το μέλλον.”

Σε ό τι αφορά την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Ζαγοράκη κι αν συμφωνεί μαζί του: “Είμαι σύμφωνος με τη στάση που κράτησε ο κ. Ζαγοράκης. Αν αυτό γίνει σταδιακά και με τις απαιτούμενες υποδομές, τότε σύντομα θα έχουμε καλά αποτελέσματα και θα είναι προτιμότερο για όλους μας. Θα υπάρχουν, κατ΄ αυτόν τον τρόπο, περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα.”

Για το περσινό ματς Κυπέλλου: “Πέρυσι δίκαια φθάσαμε στον τελικό και πήραμε το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει έναν τίτλο μετά από ορισμένα χρόνια και θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε