Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κωστούλας: Δεν είμαι και δε νιώθω παράγοντας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αινιγματικός σχετικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας του Αγρινίου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6:

-την πορεία του Παναιτωλικού: «Από τα Χριστούγεννα και μετά δεν έχουμε ούτε ένα καλό αποτέλεσμα. Μέχρι τότε πιστεύαμε πως θα πετυχαίναμε την παραμονή και μάλιστα άνετα. Όμως δεν έγινε τίποτα από αυτά που υπολογίζαμε. Όλα πήγαν στραβά. Ακόμη δεν έχουμε καταλάβει πού οφείλεται αυτό. Θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι και μαθηματικά να έρθει το θετικό ή το αρνητικό αποτέλεσμα».

-τις σκέψεις του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ: «Ο κόσμος έχει συνδέσει την πορεία του Παναιτωλικού με το όνομά μου και αυτό είναι ένα θετικό κομμάτι. Βλέπω την ανταπόκριση των φιλάθλων. Η προσπάθειά μου ήταν εξ αρχής να φτάσω την ομάδα σε ένα επίπεδο να είναι αυτοσυντήρητη για να αναλάβει μετά κάποιος νεότερος ή αν θέλετε δημιουργικότερος. Οι σκέψεις να σταματήσω δεν είναι φρέσκιες. Δεν ήρθα για να γίνω πολίτης Αγρινίου, αλλά για να βάλω τις βάσεις σε μία ομάδα. Είμαι χρόνια στον Παναιτωλικό, αλλά δεν είμαι και δεν νιώθω παράγοντας του ποδοσφαίρου. Κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθώ με τα δικά μου. Το πώς και πότε θα έρθει αυτή η στιγμή δεν μπορώ να το πω. Όταν έρθει αυτή η ώρα θα προσπαθήσω τουλάχιστον ο Παναιτωλικός να περάσει σε χέρια άξια και ικανά».

-την απόφαση της Σούπερ Λίγκα για αναστολή της 23ης αγωνιστικής: «Όταν τέθηκε η πρόταση από μία ομάδα, περιλάμβανε αρκετά κομμάτια, όπως και αυτό του ΟΠΑΠ για το θέμα της χορηγίας. Βασικό ζήτημα ήταν το άρθρο 19 και ο κίνδυνος να μείνουν οι ελληνικές ομάδες εκτός Ευρώπης, κάτι που δεν θέλαμε, συνεπώς ήταν λογικό να ψηφίσουμε αναστολή για να πιέσουμε. Τα δικά μας προβλήματα φαίνονται πολύ μικρά μπροστά σε αυτά του ελληνικού λαού».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε