Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κοτσόλης: Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Μάλτα, για τα προκριματικά του Euro 2012, αλλά και για όσα βιώνει τους τελευταίους μήνες μίλησε ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού.
Οι τραυματισμοί των Τζόρβα, Σηφάκη, Χαλκιά έφεραν στα… πλάνα του Φερνάντο Σάντος τον Στέφανο Κοτσόλη, που μαζί με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο θα διεκδικήσουν τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Μάλτα.

Ο διεθνής γκολκίπερ αναφέρθηκε τόσο στον προσεχή αγώνα, όσο και στην επιστροφή του στην “Γαλανόλευκη”: “Από τη στιγμή που το ματς δίνει τρεις βαθμούς είναι το ίδιο σημαντικό όσο και τα υπόλοιπα. Η ψαλίδα μεγάλων και μικρών έχει κλείσει, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη”, τόνισε αρχικά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:
 
“Δεν ξέρω αν θα είμαι βασικός, αυτό που μου συμβαίνει τους τελευταίους μήνες είναι ευλογία. Κατάφερα πάλι να είμαι σε υψηλό επίπεδο αφού ανήκω στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και έπαιξα σε κάποια ματς. Μπορώ να αντεπεξέλθω και στις υποχρεώσεις της Εθνικής. Δουλειά μου είναι να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Είχα την τύχη να παίξω στο τελευταίο ματς των πλέι οφ και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι για να τα βγάλω εις πέρας”.
 
Οσον αφορά στο μέλλον, ο Κοτσόλης δήλωσε: “Το ποδόσφαιρο μου έχει αποδείξει ότι δεν μπορείς να κάνεις μακροχρόνια σχέδια,οπότε θα προσπαθήσω να είμαι τώρα εντάξει στις υποχρεώσεις μου και να εύχομαι να μου δοθεί ανάλογη δυνατότητα με την Εθνική και στο μέλλον”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε