Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κοβάσεβιτς: Ο Μίτσελ θα μας δώσει ευρωπαϊκή ώθηση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την πεποίθηση πως ο Μίτσελ είναι ο κατάλληλος προπονητής για τον Ολυμπιακό και πως μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο στην Ευρώπη εξέφρασε σε δηλώσεις του στην Ισπανία ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού μίλησε στην “Marca” και έπλεξε το εγκώμιο του Μίτσελ, υποστηρίζοντας πως ο Ισπανός είναι ο κατάλληλος προπονητής για να μπορέσουν οι Πειραιώτες να κάνουν το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς:

Για τον Ολυμπιακό: “Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, ένας τεράστιος σύλλογος στην Ελλάδα. Μόνο αν έχεις παίξει σε αυτή την ομάδα γνωρίζεις το βάρος της φανέλας, αυτό που σημαίνει και το μέγεθος που έχει”.

Για τον Μίτσελ:
“Είμαστε σίγουροι ότι η άφιξή του μπορεί να είναι το κλικ παραπάνω για την ομάδα για να έχει καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη. Με τις εμπειρίες του ως παίκτης της ελίτ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική Ισπανίας και με την ποιότητά του ως προπονητής, σίγουρα είναι ικανός να μας δώσει αυτή την ώθηση για το βήμα που πρέπει να κάνουμε ως τεράστιο κλαμπ που είμαστε, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και στην Ευρώπη”.

Για τις αναμνήσεις του από την Σοσιεδάδ: “Αυτά που πέρασα εκεί δεν πρόκειται να τα ξεχάσω ποτέ. Η Ρεάλ θα είναι για πάντα μέσα μου. Όλη μου τη ζωή θα είμαι οπαδός της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Είμαι μέλος της, δεν χάνω ούτε αγώνα και διατηρώ την επαφή μου με πολύ κόσμο από τη Ντονόστια. Είναι μια πόλη που τη χαίρεσαι. Όταν πας μια φορά την ερωτεύεσαι. Γίνεται καλή δουλειά εκεί τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα δεν πρέπει να σκέφτεται πλέον τη σωτηρία της αλλά να κοιτάζει παραπέρα. Ελπίζω μια μέρα να έχουμε αναμέτρηση Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ολυμπιακός για το champions league. Θα είναι όνειρο για μένα, ένας αγώνας γεμάτος με συναισθήματα και αναμνήσεις. Είναι δυο ομάδες που με έχουν σημαδέψει”.

Για τους παίκτες που θα ξεχώριζε από την ισπανική ομάδα:
“Είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλοί παίκτες να επιλέξεις, όμως βρίσκονται στο καλύτερο μέρος. Τα νιάτα και η ποιότητα των Ινίγκο, Ρουμπέν Πάρδο, Ιγιαραμέντι, Γκριζμάν, το ποδόσφαιρο των Βέλα και Τσόρι, η εμπειρία και το ταλέντο του Τσάμπι Πριέτο”.

Διαβάστε ακόμα…

Μασάντο: Μου έδειξε εμπιστοσύνη ο Ολυμπιακός!

Ήρθαν στα… χέρια Τζεμπούρ και οπαδός του ΠΑΣ! (VIDEO)

Με Αμπντουν… ΠΑΣ στα ημιτελικά – Βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε