Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κούγιας: Η επιτροπή τα έχει πάρει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σοβαρότατες κατηγορίες εναντίον της επιτροπής που αποφάσισε τον υποβιβασμό της Παναχαϊκής εκτόξευσε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ αναφέρθηκε και στο τροχαίο ατύχημα που είχε με το αμάξι του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στον Sentra 103,3:

Για την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της Football League: «Αυτή η απόφαση πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια. Τον δικαστή τον επέλεξαν πριν από χρόνια, όταν έφυγε από την δικαιοσύνη. Υπάρχουν σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα. Έχει προσωπικές σχέσεις με τον κ. Θεοδωρίδη.

Η κουμπάρα του Κομπότη είναι και αυτή δικαστής. Για να φανταστείτε τι συμβαίνει. Το καλοκαίρι έγινε προσπάθεια να αλλάξουν και σε μία νύχτα άλλαξαν. Τον έκαναν πρόεδρο χωρίς απόφαση Δ.Σ. κι εγώ το είπα από την πρώτη στιγμή. Θα τους πάρω και το σπίτι».

Για τον τρόπο που πιστεύει ότι «στήθηκε» η απόφαση: «Έφτιαξε μόνος του φάσεις που δεν υπάρχουν και χωρίς να υπάρχει βίντεο. Και διαδικαστικά δεν μπορείς να είσαι μάρτυρας. Δεν πρόκειται να το αφήσω. Θα τους κυνηγάω μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι. Θ’ αθωωθεί η Παναχαϊκή. Είναι βρωμερή ιστορία. Αυτός δεν είναι δικαστής, είναι εισαγγελέας δεν βγάζει αποφάσεις. Είναι για φυλακή ο άνθρωπος. Αν ήμουν δικηγόρος των άλλων θα τους έκανα μήνυση. Ξέρετε ότι είναι η πρώτη πειθαρχική δίωξη που ασκεί;».

Για το τι πιστεύει πως έγινε κατά την κρίση του: «Για μένα; Τα πήρανε. Αυτή είναι η κρίση μου. Δεν έκανε προανακριτική εξέταση. Επειδή κάπου ακούστηκε κάτι. Η δε δωροδοκία των Τρικάλων πιαστήκανε στα πράσα οι ένοχοι. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε τι σημαίνουν όλα αυτά. Στο δικαστήριο της ΕΠΟ φτιάξανε μία επιτροπή με όλους τους φίλους τους. Είμαι βέβαιος ότι θα δικαιωθώ», σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με την δική του ποινή, αλλά και της Παναχαϊκής.

Γα το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο: «Χτύπησα πολύ ελαφρά το κεφάλι μου. Θα μπορούσε να ήταν το χειρότερο όχι μόνο για μένα αλλά και για τους συνανθρώπους μας. Έβλεπες ότι δεν σε έχει χτυπήσει αυτοκίνητο και να κάνει περιστροφές και να καταλήγει στην μπαριέρα δεξιά.

Σε κάθε περίπτωση χρωστάω ευγνωμοσύνη και στους συναδέλφους οδηγούς, που έκαναν ελιγμούς και είχαν τύχη και δεν πάθαμε τίποτα. Τώρα γίνεται η πραγματογνωμοσύνη. Αν είμαι τόσο άτυχος και έγινε αυτό. Τι να πω; Το μυαλό μου πήγε στην Audi. Μου είπαν ότι αυτό δεν έχει ξανασυμβεί. Δεν έχω κάνει ούτε το σέρβις ακόμα. Από την Audi μου είπαν πως αν έχει πειραχθεί θα το βρουν. Ελπίζω να μην είναι αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε