Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κούγιας: Θα τα βγάλω όλα στη φόρα – Αν δεν γίνει κάτι και τώρα, τότε καλά μας κάνει το ΔΝΤ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής είναι αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση της νέας “παράγκας” μέχρι το τέλος. Αφού πρώτα παρέδωσε τα CD στην εισαγγελία, στη συνεχεία με δηλώσεις του προανήγγειλε “βόμβες”.

Στη φόρα η πρώτη κασέτα! – Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

Μιλώντας στον Sentra, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στις κασέτες και επανέλαβε ότι θα δώσει τις απομαγνητοφωνήσεις στη δημοσιότητα.

“Έκανα προφορική ενημέρωση. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσα να τις παραδώσω από την πρώτη στιγμή που τις παρέλαβα. Το έκανα σήμερα και άρχισε κάτι σημαντικό να εξελίσσεται. Παρέδωσα δύο κασέτες, τις πρωτότυπες, που μου έστειλαν και μαζί έδωσα και τον φάκελο με τις απομαγνητοφωνήσεις. Κράτησα αντίγραφα για τον εαυτό μου. Και το μεσημέρι θα δώσω αντίγραφα των απομαγνητοφωνήσεων στους δημοσιογράφους.

Θέλω η παρέμβασή μου να είναι θεσμική. Δεν θέλω να το κάνω ως ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, αλλά ως ο πρόεδρος της Παναχαϊκής. Ο καθοριστικός παράγοντας γι’ αυτό είναι πως οι συμπεριφορές αυτών των ανθρώπων και κυρίως του Μπέου και των κακοποιών που συνεργάζεται, είπα ονόματα στη δικαιοσύνη, έχουν ως αποτέλεσμα, τα δύο χρόνια που ήμουν στα Γιάννενα και τα δυόμιση στην Παναχαϊκή, να μην ανεβαίνουν κατηγορία οι ομάδες μου, μόνο και μόνο για να ανέβουν οι ομάδες του κυκλώματος που είχε έναν στόχο, τα τεράστια κέρδη του στοιχήματος.”
 
Για τον Αχιλλέα Μπέο: Ορίζει όποιον διαιτητή ήθελε σε όλες τις κατηγορίες. Κι εγώ νόμιζα πως το κύκλωμα περιορίζεται στη Β΄ και Γ΄ εθνική και δεν πίστευα πως στήνονταν και η SuperLeague. Αλλά αυτό αποδεικνύεται από τις κασέτες. Είτε λόγω χρημάτων, είτε μέσω τρομοκρατήσεων, είναι τελείως διεφθαρμένη η διαιτησία. Το απόγευμα θα έχετε ολοκληρωμένη άποψη.”
 
Για το ηχητικό που κυκλοφορεί στο Internet: “Αυτό που άκουσα είναι λογοκριμένο. Είναι αναμφισβήτητο πάντως πως είναι ο Αχιλλέας Μπέος.”
 
Για την απόφασή του να τα βγάλει όλα στη φόρα: “Αφού κανείς άλλος δεν το κάνει, θα το κάνω εγώ το μεσημέρι. Προσπάθησα να ενεργοποιήσω τις δυνάμεις του ποδοσφαίρου πριν φτάσω σε αυτό το σημείο.”
 
Για το τι περιμένει να γίνει: Αν και μετά και από αυτό, δεν γίνει κάτι, ε τότε καλά κάνει το ΔΝΤ και μας παίρνει το κεφάλι, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μόνοι μας.
Θα τα ακούσετε και θα κρίνετε αν έχω δίκιο. Η πεποίθησή μου είναι πως η Εισαγγελία θα κάνει το καθήκον της και γρήγορα. Θα γίνουν διώξεις και προανακρίσεις. Η δικαιοσύνη είναι κυρίαρχη και ανεξάρτητη εξουσία. Τα πιο πολλά είναι υποχρεωμένη να τα κάνει η ΕΠΟ και το Υπουργείο Πολιτισμού. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι πως δεν θα κάνουν τίποτα πάλι. Θα τοποθετηθώ το απόγευμα για το τι περιμένω να κάνει ο κύριος Πιλάβιος.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε