Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κούγιας: Υπάρχει και τρίτη κασέτα – Αιχμές και για Γκαγκάτση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο Αχιλλέας Μπέος, έκανε λόγο για την ύπαρξη τρίτης κασέτας, ενώ επισήμανε πως ο συνομιλητής του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου είναι δημοσιογράφος. Την άρση του επαγγελματικού του απόρρητου, ώστε να βοηθήσει τη Δικαιοσύνη να διαλευκάνει αυτή την υπόθεση, επιθυμεί ο γνωστός ποινικολόγος
Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο Αχιλλέας Μπέος, έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον «Sentra 103.3».
 
Ο γνωστός ποινικολόγος,έκανε λόγο για ύπαρξη μιας τρίτης κασέτας, τόνισε ότι σε αυτή μιλούν δύο κορυφαίοι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου και πως τις συνομιλίες τις έχει υποκλέψει ένας τρίτος!
 
Ο κ. Κούγιας υπογράμμισε ακόμα ότι συνομιλητής του Αχιλλέα Μπέου, στην κασέτα που είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν είναι ο Νικόλας Πατέρας -όπως υποστηρίζει ο Μπέος- αλλά κάποιος δημοσιογράφος, ενώ ζήτησε την άρση του δικηγορικού του απόρρητου προκειμένου να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις.
 
Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μίλησε στην συνέχεια και στον “Sportfm”, προκαλώντας αίσθηση με την τοποθέτηση του για τον Βασίλη Γκαγκάτση. “Εμένα με νοιάζει αν υπάρχει κύκλωμα που ορίζει διαιτητές, που καθορίζει μέσω διαιτητών τα αποτελέσματα, που τα ξέρουν αυτοί που είναι στο παράνομο ή στο νόμιμο στοίχημα, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και κάνουν φορολογικές δηλώσεις ότι κερδίζουν μόνο από το νόμιμο στοίχημα… Και μιλάμε για πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, που αν λειτουργεί αυτό το σύστημα, τα προηγούμενα χρόνια, ό,τι έχει πάρει ο κύριος Γκαγκάτσης που έχει κάνει τέτοιες φορολογικές δηλώσεις, πάει να πει πως μπορεί να είναι μεν από νόμιμο στοίχημα, αλλά από στημένα παιχνίδια”, τόνισε.
 
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιαςστον «Sentra 103.3»:
 
«Κορυφαίος παράγοντας ποδοσφαίρου μου είπε έλα να ακούσουμε κάποιες κασέτες: Αυτές αφορούν στην ομιλία άλλων προσώπων, των σημαντικότερων ίσως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την οποία υπέκλεπτε τρίτος. Έγινε μετά την παραίτησή μου από την υπόθεση Δαλούκα, αφορούσαν αυτή την υπόθεση.
 
Την έχει τρίτος κορυφαίος παράγοντας, είναι η τρίτη κασέτα που υπάρχει μεν αλλά δεν την έχω στα χέρια μου, τα χω πει όλα.
 
Δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω αυτά που είπα με τον κ. Πιλάβιο. Στον εισαγγελέα έχω πει τα πάντα και το περιεχόμενο της τρίτης κασέτας. «Υπάρχει κι άλλη κασέτα που δεν είναι στα χέρια μου, στην οποία μιλούν για το ίδιο θέμα άλλοι παράγοντες», είπα στον εισαγγελέα», είπε αρχικά.
 
Έχω ζητήσει να αρθεί -από δικηγορικό σύλλογο- το δικηγορικό μου απόρρητο. Κι αν μου επιτρέψει θα πω κι άλλα που έχω μάθει ως συνήγορος του Δαλούκα.
 
Όλοι ξέρουν για όλα, όλοι νομίζουν πως θα καλύψουν αυτή την υπόθεση. Εφ όσον με καλέσει αύριο δεν θα πάω στην Σάμο -όπου έχω υπόθεση ανθρωποκτονίας- θα πάω στον κ. Σιμιτζόγλου, κάποιοι νομίζουν ότι με έπαιξαν, επί πέντε χρόνια ταλαιπωρούμαι από αυτό το κύκλωμα, χαρακτηρίζομαι αποτυχημένος παράγοντας.
 
Αυτός που με συνέστησε στον Γιώργο Δαλούκα και το λέει ο ίδιος είναι ο ίδιος ο Μπέος, προκύπτει από την 3η κασέτα. Σε αυτή την συζήτηση τα περί `μιλάω με τον Πατέρα’, καταρρίπτονται όλα, είναι δημοσιογράφος στις δύο αυτές κασέτες, δεν ξέρω από που προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες που έχω. Εγώ έχω ακούσει διαλόγους και στα χέρια μου ήρθε μονόλογος. Τον δημοσιογράφο πάλι δεν άκουσα. Οχι, δεν γνωρίζω όνομα. Ο Μπέος ξέρει με ποιον μιλάει γιατί είναι στο στενό του περιβάλλον, από τους δημοσιογράφους του κόλπου, μεσάζοντες διαιτητών που κάνουν και μεγάλη περιουσία.
 
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Παναχαϊκής έξέδωσε και σχετικό δελτίο Τύπου.
 
Αναλυτικά:
 
“Πληροφορήθηκα από δημοσιογράφους μόλις βγήκα από Δικαστήριο του Πειραιά, το «απολογητικό υπόμνημα» – συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου.
 
Ο κ. Μπέος θα πρέπει να μάθει ότι η Δικαιοσύνη, αυτόν που κάνει έγκλημα και το παραδέχεται και ζητάει ειλικρινή συγγνώμη, τον μεταχειρίζεται με επιείκεια. Εκείνον όμως που νομίζει ότι οι δικαστές είναι διανοητικά καθυστερημένοι και ότι έχουν κάνει λοβοτομή και μπορούν να δεχτούν τους πιο παραλόγους ισχυρισμούς, τον τιμωρεί πραγματικά.
 
Ο κ. Μπέος επίσης θα πρέπει να μάθει ότι τις ποινικές του παραβάσεις δεν θα τις κρίνουν πάντοτε στα τακτικά δικαστήρια πρώην διορισμένοι τακτικοί δικαστές, όπως έγινε στην πρόσφατη υπόθεση του Δήμου Νέας Σμύρνης. Αυτή τη φορά ο αντίδικος και ενδιαφερόμενος ονομάζεται Αλέξιος Κούγιας”.
 
Παράλληλα, από το δικηγορικό γραφείο του κ Κούγια εστάλη δελτίο τύπου στο οποίο ανακοινώνεται η υποβολή αίτησης στον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, κ. Αδαμόπουλου ώστε να αρθεί το επαγγελματικό του απόρρητο ώστε να βοηθήσει τη Δικαιοσύνη να διαλευκάνει αυτή την υπόθεση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε