Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Κούγιας: Υποκρίθηκε τον τραυματισμό η Κουρομπύλια – Υπάρχει σκοτεινό παρασκήνιο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας να συνεχιστεί ο αγώνας του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης. Εντός της ημέρας η απόφαση. Οι αγορεύσεις των δικηγόρων των δυο πλευρών

Οι δύο πλευρές είχαν πολύ δυνατή νομική εκπροσώπηση, με με Βασίλη Γκαγκάτση και Αργύρη Λίβα να αποτελούν την υπερασπιστική γραμμή του Αστέρα Τρίπολης και τον Αλέξη Κούγια να αποτελεί το συνήγορο του Άρη, πέραν του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη..

Ο εκπρόσωπος των Αρκάδων κ. Λίβας, υποστήριξε ότι “υπήρχε σωματικός και ψυχικός τραυματισμός. Ήταν απολύτως σωστή απόφαση του διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι. Είναι πάγια τακτική και στο εξωτερικό”.

Από την πλευρά του ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι η έφεση “ήταν αόριστη και αναιτιολόγητη. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν ήξερε καν την υπόθεση, την έκανε, λόγω του θορύβου που δημιουργήθηκε και θέλει την κεφαλή μας επί πίνακι”.

Για να συνεχίσει λκέγοντας πως “δεν έχουμε εκτεταμένα επεισόδια, ο διαιτητής δεν εφήρμοσε τον κανονισμό. Υπεκρίθη τον τραυματισμό της η κα. Κουρομπύλια και δεν το δεχόμαστε. Εχουμε δυο ιατρικές γνωματεύσεις που λένε το αντίθετο, δεν ξέρω γιατί το έκανε”.

Καταλήγοντας ο Κούγιας υποστήριξε πως υπάρχει σχέδιο… “Υπάρχει σκοτεινό παρασκήνιο γύρω από αυτή την υπόθεση, επειδή την 30η αγωνιστική παίζουν ο Αρης με την Κέρκυρα. Θέλουν ο Αρης να είναι αδιάφορος για να σωθεί η Κέρκυρα. Υπήρξε συνομιλία του Μποροβήλου με τον Λυράκη που ακούγονται να καθορίζουν τα αποτελέσματα αγώνων. Ο Αστέρας δεν θέλει τον αγώνα με τον Αρη για τον ίδιο, αλλά τον θέλουν άλλοι”!

Από την πλευρά των Αρκάδων υποστηρίχθηκε ότι: “Δεν προκύπτει από πουθενά ότι πρέπει να διακοπεί ένα ματς, μόνο αν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός. Είναι παντελώς αδιάφορο αν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός. Το άρθρο 5 το λέει ξεκάθαρα». Ο κ. Λίβας πρόσθεσε ότι έχει κίνητρο για το ματς ο Αστέρας και δεν το ήθελε για να εξυπηρετήσει άλλες ομάδες”.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Αθανάσιος Θέμελης, απάντησε στις αιχμές περί επηρεασμού του από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή. “Ποιος είναι ο κ. Μπιτσαξής; Έχω 38 χρόνια που δικάζω και δεν έχω δεχτεί ποτέ παρεμβάσεις”.

Η η απόφαση αναμένεται τις επόμενες ώρες…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε