Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κούγιας:”Οι διαιτητές έκαναν τον Πλατανιά να μοιάζει Ρεάλ”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με μία καυστική ανακοίνωση η Παναχαϊκή εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των οργάνων της Football League που όπως ισχυρίζεται έσπρωξαν με το ζόρι τον Πλατανιά στη Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

“Όσοι μεθόδευσαν με τις στημένες διαιτησίες την μη άνοδο της Παναχαϊκής στην Super League , σήμερα πήραν την πιο υπεύθυνη απάντηση.
Σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που οι μισές ομάδες της Super League με έσοδα από 5 έως 10 εκατομμύρια ευρώ οφείλουν χρήματα σε ΙΚΑ, σε ΕΦΟΡΙΑ, σε ποδοσφαιριστές, σε προπονητές, σε γυμναστές και σε ομάδες εξωτερικού, Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή με μηδαμινά έσοδα που δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ το χρόνο μέσα σε τρία χρόνια έχει εξοφλήσει όλα τα χρέη του Μακρή και του Μουτζουρούλια, ακόμα δεν έχει ούτε μια προσφυγή, ούτε από Έλληνα, ούτε από ξένο ποδοσφαιριστή και παίρνει πρώτη με άριστα την αδειοδότηση έχοντας όλες τις προϋποθέσεις για να συμμετέχει με αξιοπρέπεια στην Super League.
Αυτή την ποδοσφαιρική εταιρεία με την ποδοσφαιρική ομάδα μοντέλο το σύστημα Δούρου με συνεργούς τους Αμπάρκιολη. Θανασακούδη, Ιωαννίδη, Καμπαξή και Πασχαλίδη αποφάσισε αυτό που κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να μην της το δώσουν και στην θέση της επέλεξε μία ομάδα – κομήτη η οποία αγωνίζεται σε ένα γήπεδο – λυόμενη παράγκα και με ποδοσφαιριστές τρίτης και τέταρτης κατηγορίας τους οποίους με την βοήθεια των διαιτητών τους μετέτρεψε σε Ρεάλ Μαδρίτης μόνο μέσα από στημένα αποτελέσματα και όχι από την εικόνα που είχε στους αγωνιστικούς χώρους.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν πρόκειται να αποδεχθεί αυτό το σύστημα Δούρου και κάθε μέρα θα αγωνίζεται να το εξαφανίσει και να οδηγήσει τους επίορκους στην δικαιοσύνη.”

Διαβάστε επίσης:

Πήραν άδεια για την Σούπερ Λίγκα Βέροια, Πανθρακικός και Πλατανιάς

Χανιά: “Πυρετός” εργασιών στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει αγώνες του Πλατανιά στη Σούπερ Λίγκα

Σηφάκης, Σαμαράς και Νίνης κάνουν διακοπές με τον… Πίου(ΦΩΤΟ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε