Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Κουίνσι: Θέλω να μείνω

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός που έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει του “τελικού” με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουΐνσι στη Nova:

Μοιάζει με τελικός το Κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ;
«Όπως το είπες, είναι σαν τελικός… Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά καλά και δυνατά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και ότι χρειάζεται να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε τη θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι σίγουρος ότι όλοι το γνωρίζουν και θα παίξουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, ελπίζω να δώσουμε στους οπαδούς μας ένα καλό τελευταίο παιχνίδι και να νικήσουμε».

Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να φύγει νικητής από το Ολυμπιακό Στάδιο την ερχόμενη Κυριακή;
«Όταν παίζεις απέναντι στην ΑΕΚ, ξέρεις ότι είναι ντέρμπι, γιατί είναι καλή ομάδα. Γνωρίζουμε ότι διαθέτουν καλούς παίκτες και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για αυτό το παιχνίδι και να είμαστε δυνατοί. Θα είναι δυνατό παιχνίδι. Όμως θέλουμε να κερδίσουμε, χρειαζόμαστε την νίκη για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό θα κάνουμε. Όταν έρχεται το τέλος της σεζόν, πρέπει να είσαι δυνατός πνευματικά. Πρέπει να δώσεις ότι έχεις, γιατί δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ο δανεισμός σου τελειώνει σε λίγο καιρό. Θα ήθελες να παραμείνεις στον Παναθηναϊκό;
«Φυσικά και θέλω να μείνω. Είμαι χαρούμενος. Έχω σπουδαίους συμπαίκτες, όλοι όσοι περιβάλλουν τον σύλλογο- εντός και εκτός γηπέδου- είναι φανταστικοί και είμαι χαρούμενος. Ήρθα για να κάνω μια καλή σεζόν και ήταν στο χέρι μου να δείξω τις ικανότητες μου και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Ίσως μείνω, ίσως να μην είμαι εδώ, όμως κάποια στιγμή θα μάθουμε πού θα είμαι τη νέα σεζόν».

Πάντως κατάφερες στο διάστημα παραμονής σου στην ομάδα, να δεθείς με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.
«Όταν οι φίλαθλοι της ομάδας σε στηρίζουν, πάντα παίζεις καλά. Κάποιες στιγμές γίνεται λίγο…υπερβολικά, όμως είναι κάτι που πλέον έχω συνηθίσει. Είμαι χαρούμενος. Και πρέπει να γνωρίζουμε ότι χρειάζεται να παίζουμε καλά, για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Θα ήθελες να συνεχίσει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου;
«Είναι σπουδαίος προπονητής, με βοηθάει και προφανώς έχει κάνει καλή δουλειά με την ομάδα. Γνωρίζουμε όλοι τι μπορεί να κάνει ως προπονητής για την ομάδα και θα ήταν καλό γι’ αυτόν αν μπορούσε να μείνει. Το ίδιο και για τον σύλλογο. Όμως αυτή η απόφαση είναι καθαρά δική του».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε