Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κούκλα… Ξάνθη! Μόνη δεύτερη, διέλυσε τον Ηρακλή

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την δεύτερη σερί της νίκη της στη Super League πέτυχε η Ξάνθη, που επικράτησε 3-1 του Ηρακλή, στα Πηγάδια. Οι ακρίτες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φλίσκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 89΄, αφού ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Λουκίνα.

Τα τέρματα της δεύτερης στη βαθμολογία Ξάνθη με 31 βαθμούς, σημείωσαν οι Γιουνές (26΄ με πέναλτι, 71΄) και Τριάδης (61΄), ενώ ο «Γηραιός», προηγήθηκε με τον Πασά στο 10΄.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 10ο λεπτό. Τότε, οι Ξανθιώτες δεν απομάκρυναν την μπάλα από την περιοχή τους, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και αυτή έφτασε στον Πασά, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς (0-1).

Η πίεση της Ξάνθης… έβγαλε γκολ στο 24΄, όταν ο διαιτητής Αρετόπουλος υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μοντέιρο πάνω στον Βασιλακάκη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Γιουνές και «έγραψε» το 1-1 στο 26΄.

Στο 30΄ οι Θεσσαλονικείς έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όταν ύστερα από κόρνερ του Μοντέιρο, ο Στάμου από κοντά την έστειλε άουτ. Αλλά και στο 60′ δεν τα κατάφεραν στο τετ α τετ του Λουκίνα. Στο 61΄, ο Τριάδης έγινε αποδέκτης της μπάλας, διέσχισε το μισό γήπεδο και την έστειλε στα δίχτυα του Χουάντερσον (2-1).

Δέκα λεπτά μετά, στο 71΄ ο Γιουνές σε αντεπίθεση των γηπεδούχων έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Τριάδη και «έγραψε» το 3-1.

Στο 88΄, ο Αρετόπουλος καταλόγισε πέναλτι σε τράβηγμα του Φλίσκα στον Λουκίνα και απέβαλε τον παίκτη της Ξάνθης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Λουκίνας, αλλά ήταν κακή και ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε.

ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές (87΄ Κώστας), Σολτάνι (58΄ Λάζιτς), Καμαρά, Βασιλακάκης (81΄ Ράνος), Γουάλας, Φλίσκας.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Ιντζόγλου (74΄ Γροντής), Πασάς (74΄ Ηλιάδης), Αγγελόπουλος (64΄ Λεοζίνιο), Ρούσσος, Λουκίνας, Κούρος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε