Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κουμάντο η Ρεάλ – Έπιασε… πελάτισσα την Μπαρτσελόνα (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει στο… τσεπάκι της το πρωτάθλημα, αλλά η Ρεάλ τη νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μέρες (2-1) και να την κάνει… πελάτισσα της για φέτος. Δεν ξεκίνησε το ματς ο Ρονάλντο – “Έπιασε” τον Ντι Στέφανο ο Μέσι!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κράτησε για περίπου μία ώρα στον πάγκο τον Ρονάλντο, ακόμα κι έτσι όμως οι Μαδριλένοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, όπως είχαν κάνει και μεσοβδόμαδα στο Κόπα Ντελ Ρέι. Αντίθετα η Μπαρτσελόνα -που δεν είχε στη διάθεσή της τον Τσάβι – έχασε άλλο ένα μεγάλο ματς τις τελευταίες μέρες και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε κρίση.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και στο πέμπτο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μπενζεμά μετά από ασίστ του Μοράτα. Η συνέχεια, δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς στο 18’ ήρθε η απάντηση από τους “μπλαουγκράνα”. Ο Μέσι βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ Μαδρίτης και με ωραίο σουτ, έκανε το 1-1, πετυχαίνοντας το 18ό του τέρμα σε αυτά τα ντέρμπι για να ισοφαρίσει τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

Από εκεί και πέρα, υπήρξε ένα μέτριο παιχνίδι για τις δύο ομάδες με λίγες φάσεις. Η Μπαρτσελόνα έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει τον έλεγχο. Όλα αυτά όμως, μέχρι να μπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο που άλλαξε και την εικόνα του παιχνιδιού.

Ο νικητής, κρίθηκε στο 82’ όταν ο Σέρχιο Ράμος με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι, ωστόσο φαίνεται πως ο Σέρχιο Ράμος δεν βρίσκει τον Αντριάνο. Με τη λήξη του παιχνιδιού ο Βαλντέζ έξαλλος διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή για να δει την κόκκινη κάρτα.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοσέ Μουρίνιο): Λόπεθ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Πέπε, Κοεντράο (68’ Αρμπελόα), Μόντριτς, Κακά (58’ Κεντίρα), Εσιέν, Καγιεχόν, Μοράτα, Μπενζεμά (58’ Ρονάλντο) 

Στον πάγκο έμειναν οι: Αντάν, Καρβάλιο, Εζίλ, Ιγκουαΐν 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ζόρντι Ρόουρα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τιάγκο (85’ Τέγιο), Ινιέστα, Βίγια (67’ Σάντσες), Μέσι, Πέδρο (77’ Αντριάνο) 

Στον πάγκο έμειναν οι: Πίντο, Φάμπρεγας, Πουγιόλ, Σονγκ 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πέρεθ Λάσα 
ΓΗΠΕΔΟ: «Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε