Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κουμορτζί: Με θέλουν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ εδώ και δύο χρόνια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Γκανέζος μέσος του Πανιωνίου παραδέχθηκε το ενδιαφέρον των “αιωνίων”, ωστόσο τόνισε πως δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον ίδιο.
Αναλυτικότερα όσα δήλωσε ο Μπενάρ Κουμορτζί στην προσωπική του ιστοσελίδα:

-Για κάποιο καιρό δεν έπαιζες στον Πανιώνιο, τί είχε γίνει;
«όπως συμβαίνει σε κάθε ποδοσφαιριστή είχα έναν τραυματισμό, ο οποίος με κράτησε εκτός δράσης για έξι περίπου εβδομάδες, το οποίο νομίζω πως επηρέασε την απόδοση της ομάδας μου και έβαλε τον Πανιώνιο στη ζώνη του υποβιβασμού».

-Αυτοί που σε κατέκριναν ισχυρίζονταν πως ο τραυματισμός αυτός ήταν τόσο άσχημος που θα ήταν μεταγραφική καταστροφή η απόκτησή σου από κάποια “μεγάλη ομάδα”. Πώς έχει η κατάσταση;
«(Γέλια), καταλαβαίνω. Είμαι 25 χρονών και έχω άλλα δέκα χρόνια μπάλας. Όλη η ζωή μου είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είχα ποτέ πολύ σοβαρό τραυματισμό, που θα απειλούσε την καριέρα μου, σε αντίθεση με άλλους παίκτες. Είναι αναμενόμενο να έχεις τραυματισμούς και να επιστρέφεις μετά από αυτούς. Χωρίς αυτό το ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία, αφού είναι ένα άθλημα επαφών. Αν ο τραυματισμός μου ήταν τόσο σοβαρός για την καριέρα μου, δεν θα έπαιζε τόσο καλά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μερικές φορές, σε οπαδούς και άλλους ανθρώπους από άλλες ομάδες αρέσει να κριτικάρουν, εδικά όταν δεν παίζεις καλά ξεχνώντας πως, όπως και κάθε άνθρωπος, ο παίκτης που έρχεται από τραυματισμό δεν μπορεί να κάνει μαγική εμφάνιση μέσα σε πέντε ματς».

-Τελευταία υπάρχουν κάποιες φήμες που λένε ότι πας στον Ολυμπιακό και κάποια ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι έχεις ήδη συμφωνήσει. Γιατί είσαι ακόμα στον Πανιώνιο;
«Με κάνεις να γελάω. Είναι αλήθεια ότι προσφάτως άκουσα και διάβασα ιστορίες για τον Ολυμπιακό και όπου κι αν πήγαινα στην Ελλάδα, οι άνθρωποι μου έδιναν συγχαρητήρια για την μεταγραφή μου αυτή, αλλά κάθε φορά πάθαινα σοκ, από τη στιγμή που δεν είχα υπογράψει τίποτα. Στο μοντέρνο ποδόσφαιρο οι ομάδες κάνουν μεταγραφικές κινήσεις με δύο τρόπους, είτε επικοινωνούν με την ομάδα, είτε με τον παίκτη ή τον ατζέντη του. Από την πλευρά μου δεν ξέρω τίποτα και κανένας δεν με έχει πλησιάσει, παρά τα όσα λέγονται στις εφημερίδες».

-Αλλά ο Πανιώνιος είπε επισήμως πως υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή τη δική σου και του Μανιάτη και από τη στιγμή που εκείνος πήγε, όλοι ήξεραν ότι η συμφωνία είχε επέλθει. Πως το κρίνεις εσύ αυτό;
«Ναι υπήρχε κάτι τέτοιο, αλλά άσε με να σε ρωτήσω κάτι. Αν ένας σύλλογος συμφωνήσει με έναν άλλο σύλλογο για κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και ο παίκτης δεν έχει μιλήσει με κανέναν, ακόμα και να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες και ο παίκτης λέει ότι δεν πάει τότε τί θα γίνει; Για αυτό όπως είπα, είναι πάντοτε καλό να κοιτάς με μεγαλύτερο επαγγελματισμό τέτοιες καταστάσεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες των ΜΜΕ».

-Πιστεύεις πραγματικά ότι ο Ολυμπιακός σε θέλει και μπορείς να βρεις αυτό που ζητάς εκεί;
«Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με θέλουν εδώ και δύο χρόνια. Δεν είναι μυστικό. Τις περισσότερες φορές, οι προπονητές που βλέπουν τι μπορώ να προσφέρω, ζητούν από τις ομάδες τους να με αγοράσουν. Αλλά είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να ζητάς κάποιον, από το να του κάνεις πρόταση. Όσο για την πρόκληση, πίστεψέ με, μού αρέσουν οι προκλήσεις. Μάλιστα αυτές βγάζουν τον άντρα από μέσα σου. Σε σκληραίνουν. Ήθελα να αλλάξω την τύχη μου και έτσι ήρθα στην Ευρώπη. Δεν ήρθα για να κάνω πλάκα και τουρισμό στην Αθήνα, αλλά να πάρω σοβαρά την καριέρα μου και να δουλέψω σκληρά, σαν πεινασμένο λιοντάρι, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που κάνει του αντιντόπινγκ γιατρούς να μου κάνουν συνέχεια τεστ. Δεν είναι επειδή έχω περισσότερη δύναμη από κακή πηγή, αλλά επειδή θέλω να φτάσω ψηλότερα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε