Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κούπερ: “Δεν είναι και άσχημο αποτέλεσμα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν βρήκε τον προπονητή του Άρη απογοητευμένο, με βάση το πως κύλησε το ματς. “Δεν κρύβω ότι σκεφτόμουν τη Ρόζενμποργκ”, είπε.

“Ήταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στο ποιός θα έκανε τα πιο πολλά λάθη και θα έχανε. Έχω την αίσθηση ότι και οι δύο ομάδες κάναμε αρκετά. Εμείς υποφέραμε στα στημένα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι ιδιαίτερα μαχητικοί όταν κλέβουν την μπάλα. Πάντως, θεωρώ ότι καμία ομάδα δεν παρουσίασε καλό ποδόσφαιρο. Και οι δύο είχαμε αρκεστεί στην ιδέα να παίξουμε με αντεπιθέσεις”, δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός προπονητής και συνέχισε: “Η ανησυχία η δική μου και ήταν ότι έπρεπε να σκεφτώ και το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ρόζενμποργκ. Για το πώς θα διαχειριστώ την κούραση και τον φόβο να μην έχω κάποιον τραυματισμό, κυρίως από τους ποδοσφαιριστές που είναι στην λίστα του Europa League”.

Ο ένας βαθμός δεν είναι πολύς μεν, αλλά με βάση την εικόνα του παιχνιδιού δεν είναι “κακό” αποτέλεσμα, τόνισε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. “Ο αντίπαλός μας δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Είχε ένα δοκάρι και μία πολύ καλή ευκαιρία. Για αυτόν τον λόγο δεν είναι κι άσχημα που πήραμε έναν βαθμό”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε