Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κούπερ: Κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει την ελπίδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Άρη δήλωσε αισιόδοξος για την αναμέτρηση με την Λεβερκούζεν και τόνισε πως το μας του Γιουρόπα Λιγκ δεν έχει καμία σχέση με αυτό κόντρα στην ΑΕΚ. Ρουίς: Είναι μεγάλο το κίνητρο”.

“Μην μπερδεύουμε πράγματα και καταστάσεις. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, έχουμε μια νίκη και μια ήττα και περιμένω να παίξουμε με υψηλή ένταση για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το λέω γιατί ίσως κάποιες ερωτήσεις έχουν να κάνουν με τον αγώνα της Κυριακής. Στο μυαλό μας βρίσκεται ο αγώνας με τη Λεβερκούζεν”, τόνισε αρχικά ο προπονητής του Άρη.
 
“Θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου κι αυτό μαρτυρούν τουλάχιστον οι αριθμοί. Είναι ψηλή, γρήγορη, κάνει γκολ από στημένες φάσεις, είναι αποτελεσματική στις αντεπιθέσεις αλλά και σε οργανωμένες επιθέσεις, άρα είναι αυτό που λέμε ολοκληρωμένη. Είναι πολύ καλά δουλεμένη και πέρα από την ποιότητα που έχει το ρόστερ της, μπορεί να αλλάξει τα συστήματά της είτε στη διάρκεια του αγώνα είτε από παιχνίδι σε παιχνίδι”, συμπλήρωσε ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ που στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σκέψεις του για τον αγώνα της Πέμπτης:
 
“Είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ανεξάρτητα της δυναμικής του αντιπάλου, κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει την ελπίδα, αλλά ξέρουμε ότι θα πρέπει να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια για μας, γιατί θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έχει τάξη στον αγωνιστικό χώρο. Είναι αλήθεια ότι ανησυχώ γιατί ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω. Περιμένω όμως από την ομάδα μου να είναι συμπαγής και να παίξει αυτό που πραγματικά μπορεί», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Μην περιμένετε να δείτε μια ομάδα που θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει αμυντικά και φοβισμένα, λόγω της δυναμικής του αντιπάλου. Σε δική μου ομάδα δεν θα το δείτε ποτέ αυτό. Αν κρίνουμε ότι θα πρέπει να πιέσουμε ψηλά θα το κάνουμε. Εμείς θα βγούμε για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, βάσει των αρετών μας. Έχουμε φιλοδοξία και όρεξη για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά”.
 
Ο Κάρλος Ρουίς, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη, παρουσιάστηκε ανυπόμονος για τον αγώνα. “Νιώθω μεγάλο το κίνητρο που θα παίξουμε σε λίγες ώρες ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η νοοτροπία και το κίνητρο είναι πολύ υψηλό, πόσο μάλλον αν υπολογίσουμε σε τι θέση θα βρεθούμε εφόσον κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι και συνυπολογίσουμε το βεληνεκές των αντιπάλων μας. Ελπίζουμε να λειτουργήσουν τα πράγματα έτσι όπως θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο και να καταφέρουμε να πατήσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου», δήλωσε ο φορ από τη Γουατεμάλα, ενώ ερωτηθείς για το αν είναι έτοιμος να προσφέρει μετά από τη δεκαήμερη απουσία του λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πως είμαι. Είναι δύσκολο να αξιολογήσεις τον εαυτό σου, όταν ακολουθεί ένα τόσο σκληρό 90πτο. Αν κληθώ από τον προπονητή μου, θα είμαι στον αγωνιστικό χώρο για να παίξω 90 λεπτά και θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο διαθέτω”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε