Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κράτα… λίγο ακόμα Τιμούρ – Η Κροατία νίκησε τη Γεωργία και έπιασε κορυφή

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια άντεξε μέχρι το 76′ όταν δέχτηκε 2 τέρματα μέσα σε 2 λεπτά γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Κροατία που πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου της Εθνικής μας, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Επεισόδια μεταξύ Κροατών στο Σπλιτ.

Οι Γεωργιανοί απέδειξαν ότι είναι πολύ σκληρά καρύδια και πάλεψαν το ματς στο Σπλιτ μέχρι το τέλος. Προηγήθηκαν με τον Κάνκαβα στο 17′ και στη συνέχεια επιστράτευσαν το σύστημα – Κετσπάγια. Όλοι πίσω για να μην δεχτούνε γκολ.

Αυτό έπιασε μέχρι ενός σημείου. Οι Κροάτες με σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ τους, πίεσαν και ισοφάρισαν με τον Μάνντζουκιτς στο 76′. Πριν συνέλθουν οι Γεωργιανοί ήρθε και το 2ο γκολ, αυτή τη φορά από τον Κάλινιτς που έγραψε το τελικό 2-1.


Με τη νίκη οι Κροάτες έφτασαν τους 13 βαθμούς, 2 περισσότερους από την Εθνική μας που όμως έχει ματς λιγότερο, αυτό που θα δώσει το Σάββατο το βράδυ με αντίπαλο τη Μάλτα.

Πάντως στο Σπλιτ δεν έλειψαν τγα επεισόδια και μάλιστα μεταξύ Κροατών. Οπαδοί της Χάιντουκ συγκρούστηκαν με οπαδούς της Ντινάμο με απολογισμό 7 τραυματίες.


Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Κροατία 13 (6 αγ)
2. Ελλάδα 11 (5 αγ)
3. Ισραήλ 10 (6 αγ)
4. Γεωργία 9 (7 αγ)
5. Λετονία 5 (5 αγ)
6. Μάλτα 0 (5 αγ)

Σάββατο 4 Ιουνίου

19.30 Λετονία – Ισραήλ
21.30 Ελλάδα – Μάλτα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε