Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κραυγή αγωνίας από Κωστένογλου: Σχοινοβατούμε κάθε μέρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής της ΑΕΚ περιέγραψε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Ξανά ισόπαλη η ΑΕΚ – Τη “φρέναρε” και ο Εργοτέλης

Ο Νίκος Κωστένογλου άφησε στην άκρη το τι έγινε στον αγώνα με τον Εργοτέλη και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στην ομάδα:

“Σχοινοβατούμε κάθε μέρα. Κάτι πρέπει να γίνει σύντομα στην ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει καθημερινά. Πάγια θέση μου είναι όχι σε μεταγραφές, αλλά τώρα χάνουμε παίκτες μας από το ρόστερ και δεν μπορούμε να προωθήσουμε άλλους από τις Ακαδημίες. Όσους έχουμε τους αξιοποιούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ δύσκολη θέση και γι’ αυτό λέω συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν θέλω μιζέρια, παρότι έχουμε πρωτόγνωρα προβλήματα για την ιστορία και το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Πρέπει να βρεθεί μια λύση και σύντομα. Υπερβάλλουν εαυτούς τα παιδιά. Στην επανάληψη θα μπορούσαμε να κάνουμε το 0-2, αλλά δεν το πετύχαμε. Καθημερινά ξεκινά η προπόνηση και δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και να δραστηριοποιηθούν κάποιοι. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πικραμένοι γιατί έβαλαν πολλά λεφτά και τα έχασαν.

Δεν θέλω μιζέρια και ευτυχώς σήμερα σταθήκαμε στο ύψος μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Θεωρώ ότι όσες και αν είναι οι δύσκολες συνθήκες, είμαστε στην ΑΕΚ και πρέπει να φέρουμε την αποστολή μας εις πέραν. Δεν θέλω σκυμμένα κεφάλια και μιζέρια, ακόμη και αν περνάμε δύσκολα. Στεναχωριέμαι που δεν κερδίσαμε. Εύκολα μπορεί να αλλάξει ένα ματς. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε εύκολα σήμερα. Έχουμε μια σταθερή πορεία και εικόνα, παρότι περνάμε πολύ δύσκολα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε