Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρίνεται το…μέλλον του Ρότσα στο ραντεβού με τον Αλαφούζο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το μπέρδεμα στον Παναθηναϊκό καλά κρατεί με την ομάδα να βρίσκεται σε ένα καθοριστικό σημείο αφού τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον βασικών παικτών αλλά και του Ρότσα.

Μετά το ραντεβού που είχαν ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα τη Δευτέρα φάνηκε ότι οι δύο άντρες είχαν αποφασίσει από κοινού να προχωρήσουν στην αποδέσμευση ποδοσφαιριστών.

Οι δηλώσεις του Αργεντινού τεχνικού μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με την Προοδευτική μπέρδεψαν τα πράγματα. Ο Ρότσα στήριξε τους Σπυρόπουλο και Βύντρα, που φέρονται να είναι μεταξύ των βασικών υποψηφίων προς αποχώρηση και ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του.

Από το απόγευμα της Τετάρτης το κλίμα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού έγινε ιδιαίτερα βαρύ με τις επίσημες διαρροές να κάνουν λόγο για άμεσο “διαζύγιο”. Όταν ήρθε και η ενημέρωση για την αλλαγή του προγραμματισμένου για την Παρασκευή ραντεβού Αλαφούζου – Ρότσα έγινε ακόμη πιο πιθανή η απομάκρυνση του προπονητή.

Το κλίμα άλλαξε μετά τις 21.00, χωρίς να είναι βέβαιο ότι ο Ρότσα θα μείνει στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις του, θα του γίνουν συστάσεις και αν συμφωνήσει με τις απόψεις της διοίκησης τότε οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, γνωρίζοντας βέβαια ότι το γυαλί έχει ραγίσει.

Ο Ρότσα, σύμφωνα με πληροφορίες, δείχνει διαλλακτικός και δεν αποκλείεται να βρεθεί η χρυσή τομή.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες ώρες αφού την Πέμπτη θα υπάρξει το ραντεβού που θα κρίνει πολλά. Αν κυλήσουν όλα ομαλά με τον Αργεντινό θα γίνει και κουβέντα για τους παίκτες που θα αποτελέσουν παρελθόν.

Τα…ψέματα τελείωσαν – Εκπρόσωπος του Πρίγκιπα στη ΓΣ του Παναθηναϊκού

Διαφοροποιείται ο Ρότσα: Μη διαλυθούμε με μία ήττα

Πρόκριση και… καλές γιορτές – Προο-δεύει το “νέο αίμα” του Παναθηναϊκού

“Ας μην έχαναν έτσι στη Βέροια”

Πήρε τα οικονομικά στοιχεία ο Φαϊζάλ

Ο Ρότσα άφησε εκτός αποστολής όλους τους “φευγάτους”

Εκκαθαρίσεις στον Παναθηναϊκό – Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος στη μαύρη λίστα

Ο ΠΑΟΚ περιμένει στη γωνία για τον Βύντρα

Παίρνει…σκούπα ο Αλαφούζος

Αυστηρή ανακοίνωση από Αλαφούζο: Κάθαρση στον Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε