Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρίσιμες ανακοινώσεις στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η μέρα των αποφάσεων για τα μέλη της ΑΕΚ του 2004 έφτασε, καθώς σήμερα θα ανακοινώσουν το πως θα καλύψουν ένα μέρος των χρεών της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, αλλά και το πως θα χρηματοδοτήσουν την ομάδα στο μέλλον. Μιλάει ο Ντέμης.
Εξελίξεις στα διοικητικά, οι οποίες μάλιστα δείχνουν να είναι αισιόδοξες, θα υπάρχουν την Δευτέρα για την ΑΕΚ, αφού θα γίνει γνωστή η απόφαση των μελών της ομάδας του 2004 για το πώς θα καλύψουν μέρος των χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και πώς προτίθενται να πορευτούν στο εξής για τη χρηματοδότηση της ομάδας.
 
Οι Πέτρος Παππάς, Ντέμης Νικολαΐδης, Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης έκαναν τις επαφές τους τις προηγούμενες ημέρες και τη Δευτέρα (6/2) αναμένεται να γίνουν γνωστές οι προθέσεις τους, σχετικά με την οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ.
 
Πιθανότατα ο Ντέμης Νικολαΐδης θα είναι αυτός που θα αναλάβει να μιλήσει δημοσίως και να ενημερώσει τον κόσμο για τις αποφάσεις της ομάδας του 2004.
 
Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το ποιες είναι οι αποφάσεις της συγκεκριμένης ομάδας μετόχων, ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως θα βάλουν κάποια χρήματα, ώστε να ενισχύσουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται στα διοικητικά της ομάδας, μετά την πρωτοβουλία Τροχανά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε