Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κρίσιμη μέρα για τον Παναθηναϊκό – Ξέσπασμα Μπουμσόνγκ στην Παιανία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το μεσημέρι συνεργάτες του Δημήτρη Γόντικα θα ζητήσουν από τους παίκτες να υπογράψουν το διακανονισμό για τα χρήματα που τους οφείλονται μέχρι τον Δεκέμριο του 2011. Μπουμσόνγκ: “Μας κοροϊδεύουν οι μέτοχοι”; Καραγκούνης: “Ντροπή για τον Παναθηναϊκό”.

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του τριφυλλιού μετέφερε στους παίκτες τις εξελίξεις στα διοικητικά και αποχαιρετώντας τους, ζήτησε να υπογράψουν τον διακανονισμό για τα χρήματα που τους οφείλονται μέχρι το τέλος του 2011 ώστε να διευκολυνθεί ο Παναθηναϊκός στην προσπάθεια να πάρει αδειοδότηση από την Ουέφα.

Σήμερα θα βρεθούν στην Παιανία οι συνεργάτες του Γόντικα, Γιώργος Στάμος και Γιάννης Χειμάρας για να μαζέψουν υπογραφές, την ώρα που η στάση των ποδοσφαιριστών παραμένει ερωτηματικό.

Μάλιστα κάποιοι αντέδρασαν έντονα στα λεγόμενα του Γόντικα με πρώτο τον Μπουμσόνγκ, ο οποίος τόνισε: «Δεν έπρεπε να είσαστε εσείς εδώ να μας τα λέτε αυτά, αλλά οι μέτοχοι. Αυτοί έχουν την ευθύνη για ότι συμβαίνει, αλλά μας έχουν εγκαταλείψει από την αρχή της σεζόν. Μας κοροϊδεύουν. Μας είπατε ότι θα πληρωθούμε τον Σεπτέμβριο, μετά τον Οκτώβριο, μετά τον Νοέμβριο. Τα ίδια κάθε μήνα και δεν πληρωθήκαμε ποτέ. Γιατί να υπογράψω; Είμαστε όμηροι της κατάστασης γιατί αν μάθει ο κόσμος ότι δύο τρεις παίκτες δεν υπογράφουν, θα κινηθεί εναντίον τους».

Προς τον Γόντικα μίλησε και ο Κώστας Κατσουράνης: «Πρέπει να διασφαλίσουμε τα χρήματά μας. Έχουμε κάνει υπομονή, αλλά πρέπει να εξασφαλιστούμε κι εμείς. Και να βοηθήσουμε όπως μπορούμε», είπε χαρακτηριστικά με τον Γιώργο Καραγκούνη να προσθέτει: «Πρόεδρε, ολόκληρος Παναθηναϊκός εξαρτάται από το πώς θα… ξυπνήσουν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ και αν θα υπογράψουν τους διακανονισμούς; Αυτή είναι η ιστορία του Παναθηναϊκού; Εδώ φτάσαμε; Ντροπή».

«Πρέπει να σας πω ειλικρινά ότι ακόμα κι αν υπογράψετε, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρετε τα λεφτά σας», είπε ο Γόντικας και ο «Κάρα» συμπλήρωσε: «Γι’ αυτό λέω “ντροπή”».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε