Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρίσιμη…στροφή για όλους

Κρίσιμη…στροφή για όλους

Η 25η αγωνιστική είναι αυτή που μπορεί κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις “μάχες¨” που γίνονται για την παραμονή, τα πλέι-οφ και τον τίτλο. Η αυλαία ανοίγει με τα Άρης-ΟΦΗ και Εργοτέλης-Κέρκυρα, ενώ απόψε η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Δείτε όλο το πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

To τελευταίο τους χαρτί για τα πλέι-οφ πάιζουν ο Άρης και ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 7η θέση και θέλουν να εκμεταλλευτούν την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ και να πλησιάσουν στις προνομιούχες θέσεις. Οι κιτρινόμαυροι έχουν επιβληθεί στα έξι τελευταία παιχνίδια των Κρητικών, ανεξαρτήτου έδρας.

Την ίδια ώρα ο Εργοτέλης φιλοξενεί στο Παγκρήτιο την Κέρκυρα σε ένα ματς… ζωής ή θανάτου. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και ο χαμένος αυτομάτως θα γίνει φαβορί για τον υποβιβασμό.

Το αποψίνιο πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την ΑΕΚ να δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον φορμαρισμένο Αστέρα.  Οι Αρκάδες βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω από την “Ένωση” και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ, με αποτέλεσμα να θέλουν μόνο τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί. Αντίθετα σε περίπτωση νίκης της ΑΕΚ τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν  σε μεγάλο βαθμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 17 Μαρτίου

Άρης-ΟΦΗ 17:15 Novasports2
Εργοτέλης-Κέρκυρα 17:15 Novasports 3
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ 19:30 Novasports 1

Κυριακή 18 Μαρτίου

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 15:00 NET
Λεβαδειακός-Ατρόμητος 15:00 Novasports 2
Πανιώνιος-Δόξα Δράμας 15:00 Novasports 3
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 17:15 Novasports 2
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 19:30 Novasports 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε