Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη: Κάνει διακοπές την ώρα που ”σφάζονται”… για τα πόδια του!

Κρήτη: Κάνει διακοπές την ώρα που ”σφάζονται”… για τα πόδια του!

Είναι 22 χρονών και δίνουν μάχη για να τον αποκτήσουν Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Ένας διεθνούς φήμης αστέρας του ποδοσφαίρου, κάνει από χθες τις διακοπές του στην Κρήτη. Ο νεαρός άσος της Τότεναμ Gareth Bale -που έχει γίνει το μήλο της έριδος μεταξύ των τιτάνων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίου όπως είναι η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ και η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ- προσγειώθηκε χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ν.Καζαντζάκης του Ηρακλείου με σκοπό να περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού.

Ο 22χρονος νεαρός θεωρείται το αστέρι της νέας δεκαετίας. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός, ο οποίος φέτος διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του, έχει μαζέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις.

Για την απόκτηση του νεαρού άσου έχει εκδηλωθεί πραγματική… μάχη! Η Μπαρτσελόνα δεν το βάζει κάτω και παρά τις συνεχείς αρνήσεις συνεχίζει να πιέζει την Τότεναμ για την απόκτηση του, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο αριστερός διεθνής μέσος παραμένει πάντα ο βασικός «στόχος» της ισπανικής ομάδας και το καλοκαίρι φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 45 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Η προσπάθεια της πρωταθλήτριας Ισπανίας, πάντως, για την απόκτηση του 22χρονου Ουαλού σταρ δεν θα είναι εύκολη, καθώς και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι διεκδικούν, επίσης, την απόκτηση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηράκλειο: Της επιτέθηκε όταν κράτησε στα χέρια της, αυτό που ήθελε!

Εύβοια: Έβαλαν τα γέλια σε κηδεία – Δείτε το βίντεο!

Αχαϊα: Μετά τη βάπτιση, ο παππούς εκσφενδόνισε γλάστρα στη γειτόνισσα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε