Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Κύπελλο: “Αμόκ” για τα εισιτήρια του τελικού (VIDEO)

Κύπελλο: “Αμόκ” για τα εισιτήρια του τελικού (VIDEO)

“Τρέλα” στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, που βρέθηκαν από νωρίς το πρωί σε Τούμπα και Λεωφόρο αντίστοιχα, προκειμένου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τον Σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Από τις 7 το ξημέρωμα της Τετάρτης, οι φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν σε ουρές μπροστά από τα 11 ταμεία που υπάρχουν στην Τούμπα.



Οι ουρές ήταν… αναπόφευκτες, παρά το γεγονός πως η ΠΑΕ είχε… επιστρατεύσει όσους περισσότερους υπαλλήλους μπορούσε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των οπαδών και όπως όλα δείχνουν, το sold out είναι θέμα… ωρών!



Πλήθος κόσμου δημιούργησε μεγάλες ουρές και έξω από το “Απ. Νικολαΐδης”. Σχεδόν το σύνολο των μελών της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” και των κατόχων διαρκείας συγκεντρώθηκαν, προκειμένου να προμηθευτούν τα κομμάτια που δικαιούνται.

Με το άνοιγμα των εκδοτηρίων, δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές από τους οπαδούς του “τριφυλλιού”. Στο εκδοτήριο της Θύρας 4 η αναμονή φτάνει ως τον ιδιωτικό χώρο parking, ενώ στο εκδοτήριο της Θύρα 6 φτάνει ως τον “Τάφο του Ινδού”. Αν μέχρι την Πέμπτη στις 13:00 έχουν μείνει εισιτήρια, τότε θα διατεθούν και στα μη μέλη της Συμμαχίας.

Διαβάστε ακόμα…

Επιπλέον εισιτήρια ζήτησαν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε