Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Τριάρα Αρη! Νίκη Απόλλωνα

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Ο Απόλλωνας, ο Αρης, ο Αγροτικός Αστέρας και ο Πανθρακικός νίκησαν στην πρώτη αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εντυπωσιακός ήταν ο Αρης που επικράτησε 3-0 του Αιγινιακού. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μιλούνοβιτς που σκόραρε στο 71΄ και στο 82΄.

Τα παιχνίδια

3ος όμιλος: Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ 1-0

«Με το δεξί» μπήκε ο Απόλλων Σμύρνης στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καμάρας», στο πλαίσιο της πρεμιέρας για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης. Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στην «ελαφρά ταξιαρχία» σημείωσε ο Κάσσος στο 69ο λεπτό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Ντάσιος (79΄ Πάνος), Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Κονέ, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Περογαμβράκης (61΄ Κάσσος), Διαμαντόπουλος, Σιατραβάνης (87΄ Τσιάρας).
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς (73΄ Μιλοσάβλιεφ), Βαλλιάνος, Κώτσιος, Όστοϊτς, Νάστος, Αντουκόρ (81΄ Μασάδο), Χαντί, Μπουρσέλης (73΄ Κομεσίδης), Βουό, Ράντι.

5ος όμιλος: Αιγινιακός-Αρης 0-3

Νικηφόρα ξεκίνησε η Άρης τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις του. Οι «κίτρινοι» του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησαν 3-0 στη Βέροια του τυπικά γηπεδούχου Αιγινιακού, σε αναμέτρηση για τον 5ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδας, και έδειξαν έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το σκορ άνοιξε στο 18ο λεπτό ο Καπνίδης και ακολούθησαν δύο τέρματα του Μιλούνοβιτς, στο 71΄ και στο 82΄.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Ζγκούρι (81΄ Ποσίνκοβιτς), Γκατσολάρι (60΄ Κυζιρίδης), Παπουτσογιαννόπουλος, Ζούρκος, Πασαλίδης, Γκούρτσας, Φασίδης (65΄ Ρανγκέλοφ), Πατράλης.
ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας (72΄ Παυλίδης), Ανάκογλου, Τάτος, Ντούνης (63΄ Μπαργκάν), Μιλούνοβιτς (83΄ Αντρέου), Καπνίδης

4ος όμιλος: Καλλονή-Αγροτικός Αστέρας 1-2

Αν και έπαιζε εκτός έδρας κόντρα στην Καλλονή και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να γυρίσει το ματς στο β’ ημίχρονο και να πάρει τη νίκη με 2-1, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18′ με τον Φράγκο, ο Τεγούσης ισοφάρισε στο 54′, ενώ ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 81′ και στο 86′ ο Τάι, που είχε περάσει ως αλλαγή, έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Αποστόλου, Ποζατζίδης, Ντάλλας, Γιώργου (74′ Σάββα), Παϊράμπα, Φράγκος, Κέρι (82′ Λαμπράκης), Μπουρνουζάν (26′ Σοφιάνης).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Κυριακίδης (63′ Κουκόλης), Βαφέας, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Τεγούσης, Χατζής (83′ Γκέσιος), Πάλλας (51′ Τάι), Τριανταφυλλάκος, Πάτο, Φιλίπε

 


7ος όμιλος: Πανθρακικός – Καλλιθέα 3-0

Με το δεξί ξεκίνησε της υποχρεώσεις του ο Πανθρακικός στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Ανυφαντάκη νίκησε με 3-0 την Καλλιθέα σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Στο 37′ ο Νικόλτσης ύστερα από μία εκπληκτική ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Ντούνη κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 57′ ο Ηλιάδης εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ντούνη, που έκανε μακριά από την εστία του ντρίπλες και με σουτ από τα 30 μέτρα έκανε το 2-0. Και στα δύο τέρματα φέρνει ευθύνη ο γκολκίπερ της Αθηναϊκής ομάδας. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 92′ ο Καρδάρης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας (66′ Ψάλτης), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (60′ Καρδάρης), Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης (76′ Μήλιος).
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνης (74′ Κατσικογιάννης), Μπέλης, Μάκο, Σμυρλής (68′ Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε