Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας 2017: Τελικός… ντροπής! Άγριο ξύλο οπαδών ΑΕΚ – ΠΑΟΚ [vids]

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αποπνικτική ήταν για ώρα η ατμόσφαιρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν εκτός γηπέδου από οπαδούς της ΑΕΚ και η αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένη χρήση χημικών. Αγρότερα είχαμε και…. μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλαθλοι των κιτρινόμαυρων προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια και η αστυνομία αντέδρασε πετώντας δακρυγόνα. Αργότερα ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και δυνάμεις των ΜΑΤ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στην κερκίδα των οπαδών του Δικεφάλου.

Η ένταση ξεκίνησε όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν κροτίδες προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο ταρτάν του γηπέδου. Οι οπαδοί πέταξαν και κάποιες φωτοβολίδες, ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν να σπάσουν τα κιγκλιδώματα και να προσεγγίσουν τον αγωνιστικό χώρο, με τη διμοιρία των ΜΑΤ να παρατάσσεται μπροστά τους και να τους εμποδίζει.

Κι αφού οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας, στη συνέχεια συγκρούστηκαν και μεταξύ τους! Μέσα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, λοιπόν, οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ προσέγγισαν οι μεν τους δε και οι μάχες σώμα με σώμα… δεν άργησαν.

Στο διάζωμα πάνω από την κεντρική κερκίδα σημειώθηκαν επίσης συμπλοκές, με τους χούλιγκαν να πετούν φωτοβολίδες και σπασμένα καρεκλάκια και τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην εξέδρα και στον αγωνιστικό χώρο να κοιτούν… αμέτοχες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι φίλαθλοι που βρίσκονται στο γήπεδο αποδοκιμάζουν έντονα.

Δείτε όλα τα βίντεο της ντροπής

 

 

Με πληροφορίες από: thestival.gr, seleo.gr, thessnews.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε