Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Δεύτερη νίκη για ΠΑΣ, πρώτη για Πλατανιά

ΦΩΤΟ actionimages
ΦΩΤΟ actionimages

Με νίκες συνέχισαν την παρουσία τους στο Κύπελλο Ελλάδας ο Πλατανιάς και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του Ευόσμου, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα στη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Δώνης με κεφαλιά στο 40ο λεπτό.
Χιονόνερο έπεφτε ασταμάτητα και δεν επέτρεψε να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ έφτασε τις δύο νίκες και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού την 1η αγνωνιστική είχε νικήσει με το ίδιο σκορ και την Ξάνθη. Από τη δική του μεριά ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε στη μία νίκη (απέναντι στην Καλλονή) και στους 3 βαθμούς και τα πάντα θα εξαρτηθούν γι’ αυτόν την τελευταία αγωνιστική, που υποδέχεται την Ξάνθη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νεντίδης): Γιακουμής, Κουκόλης, Χατζής, Βαφέας, Πάτο, Τριανταφυλλάκος, Τεγούσης (59′ Τάι), Ουνγιαλίδης, Δεινόπαπας (46′ Αργυρίου), Γκέσιος (82′ Θεοδωρίδης), Φιλίπε.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας (79′ Μπουκουβάλας), Γαρουφαλιάς, Δώνης, Νικολιάς, Ακόστα, Μαμπουλού, Βιντάλ (87′ Μασούρας).

 

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ

Την πρώτη νίκη του στο Β΄ όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας (Β΄ φάση) στο ποδόσφαιρο πέτυχε ο Πλατανιάς επί της Σπάρτης με 1-0 στη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Γουνδουλάκης με πλασέ στο 51΄. Έτσι όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση, αφού και οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη.

Την 3η αγωνιστική, η Σπάρτη υποδέχεται τον Ολυμπιακό και τα Χανιά τον Πλατανιά στο τοπικό ντέρμπι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκάλας, Γιορέντε, Γουνδουλάκης, Πριντέντα, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Καρυπίδης, Τσουράκης (78΄ Κάργας), Μενδρινός (85΄ Ηλιάδης), Ντιλαβέρ, Ντίνας (69΄ Στάθης).
 
ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Παπαχρήστος, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς (59΄ Ηλιόπουλος), Μπουντόπουλος (61΄ Βελλίνης), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Αναστασάκος, Οικονομόπουλος (84΄ Κατσίκης).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε