Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ματσάρα από Αρη και Αστέρα! Εκπληξη Αιγινιακού

ΦΩΤΟ actionimages
ΦΩΤΟ actionimages

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης και ο Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι με 3-3, στην 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας (Β΄ φάση). Ο Αστέρας ειχε προηγηθεί 3-1, αλλά οι παίκτες του Άρη βρήκαν τα έφτασαν στα τελευταία λεπτά στην ισοφάριση.

Ο Αστέρας ειχε προηγηθεί 3-1, αλλά οι παίκτες του Άρη βρήκαν τα έφτασαν στα τελευταία λεπτά στην ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν κλείσει το πρώτο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 14ο λεπτό ο Αργεντινός Μάσα έκανε το εναέριο σουτ από σέντρα του Τσουκαλά και έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 25΄ με τον Μπαργκάν.

Ο Αστέρας πήρε ξανά το προβάδισμα τέσσερα λεπτά αργότερα (29΄) με τον Ιωαννίδη. Ο Καλτσάς έπιασε σουτ για να προσκρούσει η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και από κοντά ο Ιωαννίδης κατάφερε να σκοράρει για να κάνει το 1-2. Το 1-3 έκανε ο ο Αστέρας στο 72΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Μάσα σε ανατροπή του από τον Διούδη, το οποίο εκτέλεσε ο Τσιλιανίδης.

Ο Άρης μείωσε, επίσης με πέναλτι του Τάτου στο 85΄, μετά από χέρι του Ευαγγέλου μέσα στην περιοχή, για να ισοφαρίσει στο 87΄ με τον ίδιο παίκτη το σουτ του οποίου βρήκε στον Ευαγγέλου άλλαξε πορεία η μπάλα και κατέληξε στα δίχτυα.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης (66΄ Νέτο), Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας, Ντούνης (46΄ Μιλούνοβιτς), Καπνίδης, Τάτος, Μπαργκάν, Γκουεράο (46΄ Παυλίδης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κοσίτζι, Κυργιακόπουλος, Μπέρτος, Κότσιρας, Ευαγγέλου, Στανισάβλιεβιτς (63΄ Ιγκός), Χαντανί, Τσουκαλάς (46΄ Πότσι), Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης (46΄ Δημούτσος), Μάσα.

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Την έκπληξη έκανε ο Αιγινιακός στην 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας (Β΄ φάση). Κατάφερε να νικήσει 1-0 εκτός έδρας τη Βέροια με τέρμα του Ζούρκου στο 84΄.

Στην 1η αγωνιστική η Βέροια είχε ηττηθεί επίσης με 1-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα και ο Αιγινιακός 3-0 στην έδρα του από τον Άρη.

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα (73΄ Μελίσσης), Άρτσε (64΄ Σισίνιο), Σαρπόνγκ, Μαλόν, Καλί, Λινάρδος, Μπαλάφας (83΄ Παπαστεριανός), Βίτι, Χαροντάκης.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Πασαλίδης, Ζούρκος, Ζγκούρι, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πατράλης, Κυζιρίδης (68΄ Γκατζολάρι), Λιόλιος, Ονουάτσι (73΄ Ρανγκέλοφ), Γκούρτσας.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε