Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Μισό ματς έπαιξε η ΑΕΚ! Ισόπαλη με την Αναγέννηση

ΦΩΤΟ actionimages
ΦΩΤΟ actionimages

Μετά το καλό τελευταίο δεκαπεντάλεπτο που είχε στο ματς με τον Πλατανιά η ΑΕΚ επέστρεψε στις στραβές της αγωνιστικές στιγμές. Ο Πέκχαρτ και τα δυο του γκολ δεν της ήταν αρκετά για να νικήσει την Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Εμεινε στο ισόπαλο 2-2 στη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Προς το παρόν δεν της προκαλεί φόβους αποκλεισμού αυτή η ισοπαλία, παρά μόνο προβληματισμό.

Η Ενωση βρισκόταν μπροστά 2-0 μέχρι το 67ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να φύγει νικήτρια από τον αγώνα.

Ο καλός Τόμας Πέκχαρτ άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή στο 36΄ και στο 47′ είχε την τύχη με το μέρος του. Στη σέντρα του Ζόριτς από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο γόνατό του και κατέληξε στα δίχτυα του Πρίφτη.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά το 2-0 παρέδωσαν πνεύμα… Η Αναγέννηση ανέκτησε χώρους στο γήπεδο και μείωσε στο 67′ με κεφαλιά του Τζέκου. Στο 76΄ έγινε το 2-2 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έπιασε την κεφαλιά ο Μάιγκας κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ανέστης είχε δύο σωτήριες επεμβάσεις. Μία στο 63΄ σε εξ επαφής πλασέ του Ξέρρα και άλλη μία στο 70΄ σε «κεραυνό» του Τζέκου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος (46΄ Τσιλούλης), Φέτσης, Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης (82΄ Τσόπελας), Ντιατά (56΄ Ξέρρας).
AEΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιαννούτσος, Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (79΄ Αλμέιδα), Ροντρίγκες (86΄ Αραβίδης), Ζόριτς (67΄ Ντίντακ), Πέκχαρτ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε