Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές των ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΚΕΔ όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να διευθύνει το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην Ένωση και τους πρωταθλητές Ελλάδας, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ των “κιτρινόμαυρων” στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας) θα είναι οι βοηθοί του και επιπρόσθετοι οι Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων). Τέταρτος θα είναι Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Μπίκας (Χαλκιδικής).

Στον επαναληπτικό του 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού στη Λεωφορό, θα σφυρίξει ο Γιώργος Κύζας. Βοηθοί του στον ημιτελικό της Πέμπτης στην Τούμπα θα είναι οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), ενώ επιπρόσθετοι θα είναι οι Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών) και Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτ/νίας). Τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) και παρατηρητής ο Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε