Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για μια θέση στον τελικό!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (19:00, Novasports 2, Newsit.gr) τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο νικητής του ζευγαριού θα πάρει την πρόκριση στον τελικό, όπου τον περιμένει ο Άρης.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στο σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ, μιας κι αγωνίζεται στην έδρα του, ενώ μετράει κι έξι σερί νίκες επί του “τριφυλλιού”. Ο Βασίλης Σπανούλης θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικόυ, ο οποίος θα στηριχθεί για ακόμα μία φορά στην εξαιρετική άμυνα των “ερυθρολεύκων”.

Από την πλευρά τους, οι “πράσινοι” δεν έχουν περιθώρια για άλλη ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο “αιώνιος” αντίπαλος έχει πάρει τον αέρα του “τριφυλλιού”, το οποίο καλείται να αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει τους πρωταθλητές Ελλάδας.Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει στον τραυματία Τζέιμς Γκιστ και στον Κένι Γκέιμπριελ, που δεν «χωρά» στην εξάδα των ξένων για τις εγχώριες υποχρεώσεις.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός διεκδικεί τη 18η συμμετοχή του σε τελικό (μετρά εννιά κατακτήσεις) και ο Παναθηναϊκός την 23η (μετρά 17 τίτλους). Ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου, σε έδρα που θα επιλεγεί μετά το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε