Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Κάκιστος ο ΠΑΟΚ! “Λευκή” ισοπαλία στα Τρίκαλα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ αγωνιστική κατάσταση κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και κόντρα στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τους Θεσσαλούς, οι οποίοι αγωνίζονται στη Football League.

Ο Δικέφαλος ήταν άκρως προβληματικός στην ανάπτυξή του και δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ, πραγματοποιώντας ίσως τη χειρότερη φετινή εμφάνισή του. Αξιοσημείωτο είναι πως ο ΠΑΟΚ είχε μόλις μία τελική προσπάθεια στο παιχνίδι.

Οι “ασπρόμαυροι” έδειξαν επηρεασμένοι από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει, αν ο Μπαϊκαρά δεν έχανε ασύλληπτη ευκαιρία για γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, κράταει την τύχη στα χέρια του, αφού του αρκεί και η ισοπαλία στο ματς με τον Πανελευσινιακό για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο αγώνας:

Τα Τρίκαλα έχασαν τρομερή ευκαιρία για γκολ με τον Μπαϊκαρά στο 1ο μόλις λεπτό, με τον άσο των γηπεδούχων να αστοχεί από κοντά, ενώ είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, δίχως να καταφέρουν να απειλήσουν ιδιαίτερα τους “ασπρόμαυρους”.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες και να απειλήσει την εστία του Σιδεράκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερζίνιο (78΄ Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Λουκάκης (71΄ Μίνγκας), Μπαϊκαρά (83΄ Κουσκουνάς).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κίτσιου, Γιαννούλης (80΄ Λέοβατς) , Σάκχοφ, Χαρίσης, Μπίσεσβαρ (61΄ Πέλκας), Τιάμ, Μυστακίδης, Περέιρα (70΄ Αθανασιάδης).

Η βαθμολογία του ομίλου

1) Τρίκαλα 4
2) ΠΑΟΚ 4
3) ΑΕΛ 3
4) Πανελευσινιακός 0

Στην τελευταία αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ θα παίξει εκτός έδρας με το αδιάφορο Πανελευσινιακό, ενώ τα Τρίκαλα υποδέχονται τη Λάρισα.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε