Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδος 2017: Πανικός στα τσιπουράδικα του Βόλου! Πλάι πλάι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ από αναγνώστη του NewsIt.gr
ΦΩΤΟ από αναγνώστη του NewsIt.gr

– Ημέρα “στέψης” στο κύπελλο Ελλάδος και η πόλη του Βόλου έχει “ζωντανέψει” για τα καλά
– Φανταστική και πάνω απ’ όλα ήρεμη ατμόσφαιρα έχει στηθεί από τους φίλους της ΑΕΚ
– Υπάρχουν και κάποιοι μεμονωμένοι του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν δίπλα στους σημερινούς τους αντιπάλους
– Τραγούδια, συνθήματα και πολύ τσίπουρο λίγη ώρα πριν τον “μεγάλο” αγώνα
– Παρά το πολιτισμένο κλίμα, τα ξημερώματα του Σαββάτου είχαμε αιματηρά επεισόδια

Πλησιάζει η.. μεγάλη ώρα για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που απόψε το βράδυ θα τεθούν αντιμέτωπες στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Πέρα από τις δυο ομάδες… τη δική τους προετοιμασία κάνουν και οι οπαδού στον πανέμορφο Βόλο. Οι φίλοι της ΑΕΚ βρίσκονται ήδη στην πόλη του τελικού και έχουν “καταλάβει” τα τσιπουράδικα διασκεδάζοντας και τραγουδώντας συνθήματα.

Αν και ο κύριος όγκος των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι καθ οδών, υπάρχουν και αυτοί που βρίσκονται ήδη στο Βόλο και έχουν .. αναμειχθεί με αυτούς της Ένωσης. Το κλίμα είναι πολιτισμένο και ευχάριστο, με τους φίλους του ποδοσφαίρου να πίνουν μαζί τσίπουρα…

ΦΩΤΟ από αναγνώστη του NewsIt.gr

Οι εικόνες και τα βίντεο μας δείχνουν το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί το μεσημέρι του Σαββάτου στο Βόλο, με την διακριτική αλλά κσι ισχυρή παρουσία της αστυνομίας…

 

Η εικόνα αυτή θα πρέπει να είναι παράδειγμα για όλους, αν και υπήρξαν και οι άσχημες… παραφωνίες πριν τον τελικό. Πέρα από κάποιες προσαγωγές οπαδών που είχαν στην κατοχή τους φωτοβολίδες, κοντάρια και ναρκωτικά, τα ξημερώματα του Σαββάτου είχαμε και αιματηρές συμπλοκές.

Όπως αναφέρει το “thessaliatv.gr” ομάδα οπαδών πραγματοποίησε πορεία στους δρόμους της πόλης τα ξημερώματα και συναντήθηκε με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν επεισόδια σε δυο οικοδομικά τετράγωνα, με πετροπόλεμο και ρίψη φωτοβολίδων.

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες καταστηματαρχών, περιοίκων αλλά και από το αίμα στους δρόμους, από τις συμπλοκές υπήρξε και σοβαρός τραυματισμός.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε