Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Σαββίδης

Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Σαββίδης

Τους στόχους του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν έθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στην γιορτή του συλλόγου, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό για το θέμα των χρεών.

Κρατώντας ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ στα χέρια του ο Σαββίδης ανέφερε για την πορεία της ομάδας στην φετινή αγωνιστική σεζόν:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί είμαστε 8 βαθμούς κάτω από την 1η θέση, αλλά είναι σημαντικό που είμαστε και 6 βαθμούς πάνω από την 3η θέση. Στόχος μας είναι πλέον το Κύπελλο και εκεί πρέπει να δώσουμε βάρος, αλλά και η 2η θέση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θέλω να υπάρξουν ξανά κόκκινες κάρτες για μη αγωνιστικούς λόγους», τόνισε και στη συνέχεια είπε απευθυνόμενος στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο…

«Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι πάντα υψηλοί. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει θα τον αλλάξουμε και ελπίζω να μην με αναγκάσετε να κάνω ριζικές αλλαγές στην ομάδα. Μου αρέσει γενικά η ομάδα όπως παίζει, αλλά έχει και φορές που δεν μου αρέσει, όπως για παράδειγμα στη Βέροια».

Για το γήπεδο ανέφερε:

«Περιμένω από τον ερασιτέχνη να προχωρήσει γρήγορα την μελέτη. Το προπονητικό κέντρο θα πρέπει να το αφήσουμε, ίσως να το κάνουμε δώρο σε κάποιον, γιατί χρειάζεται να κάνουμε το πιο σύγχρονο κέντρο στην Ελλάδα, για την προπόνηση και την αποκατάσταση των παικτών»,

Για το θέμα των χρεών και την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είπε:

«Συναντήθηκα για αυτό το θέμα μαζί του και ζήτησα να πληρώσει ο ΠΑΟΚ άμεσα όλα τα χρέη του, χωρίς τις προσαυξήσεις και να γίνει η μοναδική Ελληνική ομάδα που δεν θα έχει χρέη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε