Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κύπελλο… “μαϊμού” στο μουσείο της Ρεάλ!

ΦΩΤΟ REUTERS
Η γκάφα του Σέρχιο Ράμος έχει προκαλέσει σοβαρή ζημιά στο Κύπελλο που κατέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα και στο μουσείο της “βασίλισσας” υπάρχει τρόπαιο που έφτιαξε φίλος της ομάδας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου στη Μαδρίτη, τον Φεντερίκο Αλέγκρε, το κατάστημα του οποίου αναλαμβάνει την κατασκευή των περισσοτέρων ισπανικών τροπαίων.
 
Ο Αλέγκρε κατά την επιστροφή του από τη Βαλένθια όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό, άκουσε το γεγονός στο ραδιόφωνο και κατευθείαν πήρε την… ρέπλικα και την έδωσε στο σύλλογο.
 
“Έφτασα στο Μπερναμπέου δύο λεπτά πριν φτάσει η αποστολή της ομάδας. Πάντα φτιάχνω και ένα δεύτερο σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Το είχα φτιάξει εδώ και καιρό”, τόνισε σε δηλώσεις του σε ισπανική εφημερίδα.
 
Μάλιστα ο Αλέγκρε είπε ότι θα προσπαθήσει να διορθώσει το “ορίτζιναλ” τρόπαιο, το οποίο ωστόσο όπως παραδέχτηκε έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.
 
Μέχρι τότε όμως και αν αυτό συμβεί, στο μουσείο της Ρεάλ Μαδρίτης στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” δε θα υπάρχει το “αυθεντικό” Κύπελλο του Βασιλιά, αλλά το… αναπληρωματικό!
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε