Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός

Ο Χατζηθεοδώρου χάρισε ακόμη ένα τρόπαιο στον Ολυμπιακό
Ο Χατζηθεοδώρου χάρισε ακόμη ένα τρόπαιο στον Ολυμπιακό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με γκολ του Χατζηθεοδώρου στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 13ο κύπελλο της ιστορίας του, επικρατώντας με 7-6 του Πανιωνίου στον τελικό που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Σύρου.

Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό, με πρωταγωνίστριες της άμυνες αλλά και τα πολλά νεύρα εντός και εκτός πισίνας, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που χαμογέλασε στο τέλος.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου με γκολ 8” πριν το τέλος της παράτασης χάρισε στην ομάδα του το 13ο κύπελλο της ιστορίας της.

Το ματς ήταν πολύ σκληρό και οι δύο ομάδες αναγκάστηκαν να χάσουν κάποιους από τους βασικούς τους παίκτες λόγω αποβολών. Μάζης και Θωμάκος από τον Πανιώνιο, Σχοίζας από τον Ολυμπιακό παρακολούθησαν το τέλος του αγώνα από την εξέδρα.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση μετά το 5-5 της κανονικής διάρκειας. Εκεί φάνηκε ότι και πάλι οι δύο ομάδες δεν θα λύσουν τις διαφορές τους, αλλά ο Χατζηθεοδώρου είχε διαφορετική άποψη. Το γκολ του έμελλε να κρίνει το ματς και του χάρισε το 25ο τρόπαιο στη σπουδαία καριέρα του, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-0, 2-1, 1-2
Παράταση: 1-1, 1-0
Ολυμπιακός: Σχίζας 2, Χατζηθεορώρου 2, Ντόσκας 1, Αφρουδάκης 1, Θεοδωρόπουλος 1
Πανιώνιος: Παπαδόγγωνας 1, Μπεριστιάνος 1, Κατσαούνης 1, Μάζης 1, Μιράλης 2

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε