Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κυριακάτικος Καβαλιώτικος περίπατος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η Καβάλα δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Εργοτέλη, τον νίκησε με 3-1 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογία. Σκόραρε για τέταρτο σερί ματς ο Ονουάτσι.
Η Καβάλα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και ήταν σαφώς καλύτερη από τον Εργοτέλη. Μετά τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και ευτύχισαν να προηγηθούν με το αυτογκόλ του Σασιασβίλι στο 28′.
 
Οι Κρητικοί δεν αντέδρασαν ποτέ και μάλιστα οι “Αργοναύτες” θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και δεύτερο τέρμα αλλά ο Ονουάτσι στάθηκε άτυχος στο 43′ όταν το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Ο Καραγεωργίου προχώρησε σε δύο αλλαγές στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου αλλά ούτε αυυτές ήταν αρκετές για να ανατραπεί η κατάσταση. Η Καβάλα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 52′ διπλασίασε τα τέρματα της. Ο Νταρσεβίλ με ωραία ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους και με δυνατό σουτ νίκησε τον Δασλαλάκη.
 
Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Κρητικούς ήρθε και το τρίτο τέρμα πριν συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα. Ο Ονουάτσι διεύρυνε το σερί του μιας και σκόραρε για τέταρτο σερί ματς, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της.
 
Το μόνο που κατάφερε ο Εργοτέλης ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής στο τέλος με τον Λεάλ.
 
Η Καβάλα ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Έφτασε τους 12 βαθμούς όσους έχει και η Κέρκυρα.

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Ντιέ, Καρντόζο (68′ Ντικρόκ), Αμπντούν, Ονουάτσι, Νταρσεβίλ (84′ Ναζλίδης), Ογκμπέτσε (73′ Βουτσίσεβιτς).

 
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Ολίσε (65′ Χάντι)α, Ρομάνο, Σασιασβίλι, Σίλβα Τζούνιορ, Αλεξόπουλος, Βερπακόφσκις, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης (46′ Βίσιο), Λεάλ, Μπέτο (46′ Φραγκουλάκης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε