Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Ήμουν από μικρός ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο νεαρός στόπερ συναντήθηκε με την αποστολή του δικεφάλου του βορρά στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και δεν έκρυψε τα “ασπρόμαυρα” συναισθήματα του, ενώ απέκλεισε την περίπτωση επαναπατρισμού του στο άμεσο μέλλον.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε στους δημοσιογράφους για το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του. Επιβεβαίωσε ότι από μικρός ήταν ΠΑΟΚ, απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα ενώ μίλησε και για το σκάναδαλο των στημένων αγώνων.

“Φεύγω για τη Γερμανία, αύριο ξεκινάνε οι υποχρεώσεις μου με την ομάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ, να έχει μια καλή προετοιμασία. Ήμουν ΠΑΟΚ από μικρός. Πλέον, όμως, συνεχίζω την καριέρα μου σε μία άλλη ομάδα, εξακολουθώντας να παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα δεν το σκέφτομαι καν να γυρίσω στην Ελλάδα.

Βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο της Γερμανίας, δουλεύω σκληρά και θα συνεχίσω να το κάνω. Γιατί όχι, να γυρίσω σε κάποια ελληνική ομάδα στο τέλος της καριέρας μου.

Δε μας τιμούν αυτά τα πράγματα (το σκάνδαλο των στημένων αγώνων). Οι Γερμανοί πάντα μας έβλεπαν με… μισό μάτι και τώρα ακόμη περισσότερο, με αυτά που συμβαίνουν. Εγώ προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε