Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κυρίαρχη στη Suzuka η Red Bull

Πρώτος και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών ο Φέτελ, ΦΩΤΟ REUTERS

Οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ, ήταν οι ταχύτεροι και στις δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμών στην Ιαπωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί ο 16ος αγώνας της σεζόν.

Τα δύο μονοθέσια της Red Bull Racing έδωσαν το ρυθμό στην ιαπωνική πίστα, με τον Γερμανό να επικρατεί του τιμέιτ του και στις δύο περιόδους.

Ο πιο κοντινός αντίπαλος των “ταύρων” ήταν ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα με Renault, παρά το γεγονός ότι είχε μια έξοδο που κατέληξε στην αμμοπαγίδα, ευτυχώς για τον Πολωνό.

Η "περιπέτεια" του Ρόμπερτ Κούμπιτσα.

Τους δύο οδηγούς της Red Bull και τον Κούμπιτσα, ακολούθησαν τα δύο μονοθέσια της Ferrari, με τους Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα.

Το "άγαρμπο" πέρασμα του Μάσα πάνω από ένα κέρμπ, οδήγησε μια μικρή ανώμαλη προσγείωση.

Αρνητικός πρωταγωνιστής, μέχρι στιγμής, είναι η McLaren Mercedes που είδε μόνο τον Τζένσον Μπάτον να κινείται σε ικανοποιητικό ρυθμό. Αντίθετα, ο Λούις Χάμιλτον είχε επαφή με τον προστατευτικό τοίχο και “πλήγωσε” το μονοθέσιο του, με συνέπεια να μην καταφερει να ολοκληρώσει περισσότερους από 9 γύρους στην πρώτη περίοδο, ενώ στην δεύτερη σημείωσε τον 13ο καλύτερο χρόνο.

Ιαπωνική στήριξη για τον Τζένσον Μπάτον μέσω της Τζέσικα

Το μονοθέσιο του Λούις Χάμιλτον μεταφέρεται εκτός πίστας.

Οι κατατακτήριες δοκιμές θα μεταδοθούν στις 07:30 το πρωϊ του Σαββάτου και το Γκραν Πρι της Ιαπωνίας στις 08:30 την Κυριακή και σε επανάληψη στις 15:15(ALPHA) .

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε