Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

LIVE: Άγιαξ – ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τελικό αποτέλεσμα Άγιαξ – ΠΑΟΚ 1-1. Σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο μέρος για τον ΠΑΟΚ που έχει πλέον τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

90+2′ Φωνάζουν για πέναλτι οι παίκτες του Άγιαξ, σε χέρι του Μπουσαϊντί.

90+1′ Ο Παπάζογλου στη θέση του Σαλπιγγίδη.

2 τα λεπτά των καθυστερήσεων. Ο ΠΑΟΚ κρατάει το πολύτιμο 1-1.

85′ Ο Σαλπιγγίδης έφυγε στην κόντρα και από πολύ πλάγια θέση σούταρε χωρίς όμως να αιφνιδιάσει τον Στεκέλενμπουργκ.

81′ Κίτρινη κάρτα στον Σουάρεζ.

79′ Κεφαλιά του Αλντερφέιρελντ λίγο άουτ.

78′ Ο Σαρπόνγκ στη θέση του Εμάνουελσον.

77′ Κίτρινη κάρτα στον Φερτόχεν.

75′ Ο Φωτάκης στη θέση του Ίβιτς.

71′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς (ενώ ετοιμαζόταν να γίνει αλλαγή) βρέθηκε απέναντι από τον Στεκέλενμπουργκ μετά από εκπληκτική πάσα του Σαλπιγγίδη και τον νίκησε με πολύ όμορφο πλασέ.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

69′ Κίτρινη κάρτα στον Ενό.

67′ Ο Σουάρεζ προσπάθησε από πολύ πλάγια να νικήσει τον Κρέσιτς όμως το σουτ του πέρασε άουτ.

66′ Ο Έρικσεν στη θέση του Σουλεϊμάνι.

64′ Έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, βρήκε τον Βιεϊρίνια ο οποίος δεν κατάφερε με πλασέ στην κίνηση να σημαδέψει εστία.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει διορθώσει τα κακώς κείμενα του πρώτου μέρους αλλά έχει καταφέρει να κρατήσει λίγο περισσότερο τη μπάλα μην επιτρέποντας στον Άγιαξ να φτάσει με ευκολία στην περιοχή του Κρέσιτς.
Αυτοί που πάντως έχουν κερδίσει κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας είναι οι 3000 Έλληνες.

62′ Ο Ντε Ζέου στη θέση του Λίνγκρεν.

61′ Κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο.

60′ Σέντρα του Μπουσαϊντί, στην πορεία της μπάλας πήγε να μπει ο Σαλπιγγίδης αλλά δεν τη βρήκε.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ από το 15′ έχει κάνει την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή, Κρέσιτς – Χαλκιάς.

Λήξη ημιχρόνου.
Ο Άγιαξ ήταν πολύ καλύτερος στα πρώτα 45 λεπτά, πέτυχε νωρίς το γκολ και στη συνέχεια έχασε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα του. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν πίεσε, δεν κράτησε τη μπάλα και πρέπει να είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

45′ Το πρώτο σουτ του ΠΑΟΚ στο ματς. Ο Ίβιτς έστρωσε όμορφα στον Γκαρσία ο οποίος όμως με το δεξί δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

44′ Ακόμη μία τεράστια ευκαιρία για τον Άγιαξ. Ο Σουάρεζ πέρασε σαν σταματημένους Τσιρίλο και Μαλεζά, όμως ο Κρέσιτς βγήκε έγκαιρα, έκλεισε το πεδίο και απέκρουσε το πλασέ του Ουρουγουανού.

35′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άγιαξ. Ο Σουλεϊμάνι πέρασε εντυπωσιακά τον Μαλεζά, όμως το πλασέ του πέρασε δίπλα από την εστία του ΠΑΟΚ.

33′ Κίτρινη κάρτα στον Μπουσαϊντί.

32′ Παραλίγο αυτογκόλ από τον Γκαρσία. Ο μέσος του ΠΑΟΚ έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κρέσιτς.

30′ Ο Άγιαξ μετά το γκολ έριξε το ρυθμό του όμως ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να κρατήσει τη μπάλα. Ο Σαλπιγγίδης μόνος του στην επίθεση προσπαθεί να γίνει κάτοχος της μπάλας χωρίς μέχρι τώρα να τα έχει καταφέρει.

15′ Ο Κρέσιτς στη θέση του τραυματία Χαλκιά.

Ο Χαλκιάς έχει χτυπήσει στο δεξί του χέρι και του προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες. Ο Κρέσιτς έχει ξεκινήσει ζέσταμα.

13′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ. Λάθος έξοδος τπου Χαλκιά, σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΟΚ και ο Σουάρεζ με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ.

11′ Κίτρινη κάρτα στον Εμάνουελσον.

Ο Άγιαξ έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά, έχει την απόλυτη κατοχή της μπάλας και φτάνει με σχετική ευκολία στην
περιοχή του ΠΑΟΚ.

10′ Σουτ του Ντε Γιονγκ απέκρουσε ασθενώς ο Χαλκιάς,
στην επαναφορά ο ΣουλεΙμάνι δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

4′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άγιαξ. Εκπληκτική συνεργασία των Ολλανδών με τον Σουάρεζ να αστοχεί στο πλασέ που επιχείρησε από πλεονεκτικότατη θέση απέναντι από τον Χαλκιά.

Σέντρα στον αγώνα

Το γήπεδο δεν είναι γεμάτο. Περίπου 25000 οπαδοί θα παρακολουθήσουν το ματς.

Ένταση υπήρξε έξω από το γήπεδο, όταν οπαδοί του Άγιαξ κινήθηκαν προς το μέρος των Ελλήνων. Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν γρήγορα αφού η αστυνομία επενέβη γρήγορα.

Γήπεδο: Άμστερνταμ Αρίνα

Άγιαξ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ντερ Βιλ, Αλντερφέιρελντ, Φερτόνγχεν, Ανίτα, Ενόχ, Σουλεϊμάνι (66′ Έρικσεν), Ντε Γιονγκ. Εμάνουελσον (77′ Σαρπόνγκ), Σουάρεζ, Λίνγκρεν (62′ Ντε Ζέου).

 
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (15′ Κρέσιτς), Μπουσαϊντί, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (90′ Παπάζογλου), Σορλέν, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (75′ Φωτάκης), Σνάουτσνερ.
 
Διαιατητής: Τόνι Τσαπρόν (Γάλλος)

Ο ΠΑΟΚ έχει ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή αφού απένανι του βρίσκεται μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα προσπαθήσει να σκοράρει εκτός έδρας και να κρατήσει τον “Αίαντα” μακριά από τα καρέ του Χαλκιά.

Οι Έλληνες έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο. Σχεδόν 3000 βρίσκονται στις εξέδρες του επιβλητικού Άμστερνταμ Αρίνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε