Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

LIVE: Άρης-Ολυμπιακός 2-2

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με στόχο το 8 στα 8 και το απόλυτο στο πρωτάθλημα οι “ερυθρόλευκοι” δοκιμάζονται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” από τον Άρη που μετά τον Παναθηναϊκό θέλει να σταματήσει και τους πρωταθλητές.

87΄Αλλαγή για τον Άρη. Ο Νταμαρλής αντί του Αγκάνθο.

85΄Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Μετά το γύρισμα του Αμπντούν ο Μήτρογλου κάνει αδύναμο πλασέ από την μικρή περιοχή, η μπάλα δεν απομακρύνεται καλά και ο Πάντελιτς με κεφαλιά αναγκάζει τον Βελλίδη να πεταχτεί και να πετάξει τη μπάλα κόρνερ.

83΄Αλλαγή για τον Άρη. Ο Ασλανίδης αντί του Παπαστεριανού.

82΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Μετά την εκτέλεση φάουλ του Μασάντο οι αμυντικοί του Άρη δεν μπόρεσαν να διωξουν και ο Χολέμπας από κοντά ισοφαρίζει ξανά.

82΄Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Πάντελιτς αντί του Τοροσίδη.

81΄ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Ο Ψυχογιός βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Αμπντούν.

79′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Από την κεφαλιά πάσα του Ψυχογιού, ο Γκέσιος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Αγκάνθο από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

78΄Κίτρινη στον Γκέσιο για διαμαρτυρία.

76΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Βελλίδης με τον Πουλίδο δεν συνενοήθηκαν αλλά ο Μήτρογλου σε κενή εστία από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

68΄Διπλή αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Λυκογιάννης και Γκρέκο αντί των Μοντέστο και Τάτο.

64΄Αλλαγή για τον Άρη. Ο Γκέσιος αντί του Καζνάφερη.

55΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Αμπντούν έστρωσε με το κεφάλι στον Μήτρογλου ο οποίος σουτάρει δυνατά  λίγο πάνω από τα δοκάρια.

50΄Κίτρινη κάρτα στον Μανιάτη.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου. Το συνδρομητικό κανάλι έδειξε νέο ριπλέι της φάσης του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στο οποίος φαίνεται ότι η μπάλα δεν βρίσκει στο χέρι του Πουλίδο.

Ημίχρονο 1-1

45΄Ευκαιρία για τον Άρη. Ο Πουλίδο πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ, ο Κάρολ έδιωξε δύσκολα.

40΄Ευκαιρία για τον Άρη. Από την πάσα του Αγκάνθο ο Κασναφέρης βρίσκεται σε θέση βολής αλλά τον προλαβαίνει την τελευταία στιγμή ο Κοντρέρας και του αλλοιώνει την προσπάθεια.

38΄Κίτρινη κάρτα στον Αγκάνθο.

34΄Κίτρινη κάρτα στον Μήτρογλου για μαρκάρισμα στον Παντίδο.

33΄Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Μήτρογλου σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.

31΄Καλή στιγμή για τον Άρη. Ο Παπαστεριανός πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς με σουτ από τα 40 μέτρα αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κάρολ.

29΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.
Από την σέντρα του Μασάντο ο Μήτρογλου πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βελλίδη.

25΄Το ματς έχει ρυθμό αλλά εκτός των γκολ δεν έχει άλλη φάση.

9΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Αμπντούν ευστοχεί από την άσπρη βουλα.

8΄ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Μετά το σουτ του Μασάντο, ο Αρετόπουλος νόμισε πως η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Πουλίδο και δίνει πέναλτι. Από το ριπλέι φαίνεται πως δεν έχει υπάρξει παράβαση.

5΄Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Μήτρογλου σουτάρει από καλή θέση, διώχνει δύσκολα ο Βελλίδης.

3΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ. Από την σέντρα του Αγκάνθο, ο Παπαστεριανός ανενόχλητος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στη γωνία του Καρόλ.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Παντίδος, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Αγκάνθο.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδη, Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέβας, Μοδέστο, Μανιάτη, Τάτο, Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου.

Διαιτητής:
Αρετόπουλος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε