Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-0

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος κοντράρονται στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, στο ματς που ρίχνει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής. Εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου (0-0,2-2) θέλει ο Αστέρας που είναι αήττητος εντός έδρας. Να διατηρήσει το αήττητο μακριά απ΄το Περιστέρι θέλει ο Ατρόμητος.

25΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Εξαιρετική ασίστ του Ράγιος για τον Ναβάρο ο οποίος από κοντά νικάει τον Ιτάνζ.

24΄Κίτρινη κάρτα στον Φορμίκα για μαρκάρισμα στον Καραμάνο.

21΄Καλή στιγμή για τον Αστέρα. Μετά την σέντρα του Ντε Μπλάσις, ο Ουσέρο έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Ιτάνζ μπλόκαρε.

14΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Μετά το κόρνερ ο Μπαρτολίνι πηρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Ιτάνζ.

13΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ,  η μπάλα έσκασε στο χορτάρι και πήρε περίεργη τροχιά καταλήγωντας στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

11΄Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο. Ο Πίτου Γκαρσία σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Φούλοπ μπλόκαρε.

5΄Η έντονη βροχόπτωση δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φόρμικα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Φραγκουλάκης, Ουσέρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Ντο Κάρμο, Ναβάρο

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς):  Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος, Κούτσι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε