Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

LIVE: Παναθηναϊκός – Ηρακλής 4-2

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με τον Γκμοχ στον πάγκο και τον Φερέιρα στις κερκίδες ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα.

Παύλος Γιαννακόπουλος: Θέλουν κρέμασμα αυτοί που έφεραν τον Γκοβού

ΤΕΛΙΚΟ 4-2

90΄ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. Ο Σολντάνι βλέπει δύο κίτρινες μέσα σε ένα λεπτό, η πρώτη για μαρκάρισμα στον Καραγκούνη και η δεύτερη για διαμαρτυρία, και αποβάλλεται.

76΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης στη θέση του Μαρίνου.

75΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Μετά από εξαιρετική πάσα του Κατσουράνη ο Πετρόπουλος από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

72΄Αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Κομπαγιάσι στη θέση του Ντάνι.

67΄Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σιμάο στη θέση του Χριστοδουλόπουλου.

64΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ δεν μπορεί να συνεχίσει και δίνει τη θέση του στον Σπυρόπουλο.

60΄Ο Σισέ πάτησε για τον Μαρίνο ο οποίος σούταρε χωρίς δύναμη, άουτ.

56΄Δυνατό σουτ του Λουίς Γκαρσία, η μπάλα ψηλά άουτ.

53΄Ευκαιρία για τον Ηρακλή.
Ο Σολτάνι μόνος του στην περιοχή, σουτάρει λίγο δίπλα από το αριστερί δοκάρι του Τζόρβα.

51΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Σισέ αφού έδωσε αριστερά στον Σπυρόπουλο, έκανε κίνηση μέσα στην περιοχή και με δυνατή κεφαλιά δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

46΄Έναρξη β΄ ημιχρόνου. Αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Σίσιτς στη θέση του Κυριαζή.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 2-2

45΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Η άμυνα του Ηρακλή ξεχνάει τον Σισέ στο κόρνερ και ο Γάλλος ανενόχλητος με κεφαλιά φέρνει το ματς στα ίσα.

35΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το σουτ, ο Σισέ παρενέβει στην πορεία της μπάλας, η οποία πέρασε μόλις άουτ.

30΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Μετά από λάθος στην άμυνα του Ηρακλή ο Λουίς Γκαρσία με σουτ νικάει τον Ελευθερόπουλο, πετυχαίνοτνας το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

29΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Αγγίζουν το 0-3 με τον Ιάκομπ οι φιλοξενούμενοι, ο οποίος από το υψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα άουτ.

28΄Καλό μακρινό σουτ του Μαρίνου, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια

28΄Κίτρινη κάρτα στον Κυριαζή.

Έντονες αποδοκιμασίες από όλο το γήπεδο.

21΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ! Ψυχρολουσία για τους “πράσινους”. Και πάλι κενό στην άμυνα του Παναθηναϊκού, το εκμεταλλεύεται ο Πίτου Γκαρσία που δίνει αέρα δύο τερμάτων στον Ηρακλή.

20΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ. Ο Σολτάνι γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Μάρα με ωραία κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

19΄Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Μετά από σέντρα του Μαρίνου, ο Γκαρσία μόνος του στη μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα με κεφαλιά άουτ.

18΄Ευκαιρία για τον Ηρακλή. Στην αντεπίθεση ο Αραμπατζής κάνει το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

14΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ επιχείρησε από πλάγια θέση να νικήσει τον Ελευθερόπουλο αλλά το σουτ πέρασε αόυτ.

3΄Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Καλό σουτ του Σισέ έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ.

1΄Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Γιάτσεκ Γκμοχ): Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Πλεσί, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Γκαρσία, Σισέ

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Κατσαμπής, Κανακούδης, Μάρα, Γκονσάλεζ, Αραμπατζής, Γιάκομπ, Γκαρσία, Σοάρες, Σολτάνι

Στα επίσημα, δίπλα στον Νικόλα Πατέρα βρίσκεται ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος νωρίτερα ειπέγραψε για 1,5 χρόνο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε