Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

LIVE: Σερβία – Ελλάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τελικό απποτέλεσμα: Σερβία – Ελλάδα 0-1.

ΤΕΛΙΚΟ 0-1

87΄Αλλαγή για την Ελλάδα. Ο Μαρίνος στη θέση του Καραγκούνη.

81΄Αλλαγή για την Ελλάδα. Ο Μανιάτης στη  θέση του Βύντρα.

74΄Αλλαγή για την Ελλάδα. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος κάνει το ντεμπούτο του με την Εθνική ανδρών παίρνοντας την θέση του Νίνη.

68΄Μεγάλη ευκαιρία για την Σερβία. Ο Ζίγκιτς πιάνει εξ επαφής κεφαλιά, αλλά ο Σηφάκης λέει “όχι” με το δεξί,  η μπάλα καταλήγει στον Κολάροβ που στέλνει τη μπάλα με το κεφάλι στο οριζόντιο δοκάρι. Εν συνεχεία ο Μρντα πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

66΄Αλλαγή για την Σερβία.
Πέρασε εκτός ο Γιοβάνοβιτς, που έδωσε τη θέση του στον Μρντα.

65΄Αλλαγή για την  Ελλάδα.
Ο Τοροσίδης αποχωρεί και ο Καφές παίρνει την θέση του.

64΄Ευκαιρία για την Σερβία.
Ο Κάτσαρ σουτάρει εξ΄επαφής και ο Σηφάκης απλώνει το κορμί του και απομακρύνει.

61΄ Mετά από σύγχυση στην ελληνική περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ,  ο Σηφάκης επεμβαίνει σωτήρια και απομακρύνει με τις γροθιές

57΄ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ
. Ο Τόσιτς εξαπέλυσε έναν “κεραυνό” από τα 30 μέτρα με την μπάλα να σταματά στη συμβολή των δοκών του Σηφάκη.

56΄Ευκαιρία για την Ελλάδα. Ο Γκέκας παίρνει  την κεφαλιά μετά το κόρνερ, όμως ο Βίντιτς πάνω στην γραμμή διώχνει σε κόρνερ.

55΄Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα. Ο Ντούρισιτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα στην έξοδο, ο Σάμαρας έγινε κάτοχος της όμως επιχείρησε με τακουνάκι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας την ευκαιρία στον Σέρβο τερματοφύλακα να τον πρ..ολάβει.

48΄Καλό σουτ του Τοροσίδη εξουδετερώνεται από τον Ντούρισιτς.

46΄Έναρξη β΄ημιχρόνου. Δύο αλλαγές από τον Σάντος. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στη θέση του Κυργιάκου και ο Γκέκας στην θέση του Σαλπιγγίδη. Αλλαγές και για τους Σέρβους: Τόσιτς αντί Κράσιτς, Κολάροβ αντί Ομπράντοβιτς κι ο Νίνκοβιτς αντί Μίλιγιας.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-1

45΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 0-1. Εξαιρετική σέντρα  από τον Τοροσίδη πιάνει  στον “ύπνο” την άμυνα των Σέρβων και ο Σαλπιγγίδης με κεφαλιά ψαράκι βάζει μπροστά στο σκορ την Ελλάδα.

40΄Καλή στιγμή για την Ελλάδα. Ο Νίννης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, όμως η σέντρα σουτ που επιχείρησε πέρασε από όλους.

39΄Καλό μακρινό σουτ του Κουζμάνοβιτς η μπάλα φεύγει άουτ.

32΄Μεγάλη ευκαιρία για την Σερβία.
Μετά από σέντρα του Κρέσιτς ο Ζίγκιτς πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά από το ένα μέτρο, όμως η μπάλα έσκασε στο έδαφος και έφυγε άουτ.

28΄Ευκαιρία για την Σερβία. Ο Ομπράντοβιτς με χώρο από τα αριστερά επιχειρεί την σέντρα σουτ και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ.

25΄ Όρθιος παρακολουθεί  το ματς ο Σάντος που δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του, καθώς η Σερβία “πατάει” καλύτερα στα τελευταία λεπτά.

20΄Ευκαιρία για την Σερβία. Μετά από αναταραχή στην ελληνική άμυνα ο Γιοβάνοβιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Σηφάκης ήταν σε ετοιμότητα.

16΄Πρώτη καλή επίθεση των Σέρβων με τον Σηφάκη να καθαρίζει την φάση μετά το επικύνδινο γύρισμα του Μιλίγιας.

10΄Η Ελλάδα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει με αξιώσεις στην περιοχή των Σέρβων.

Αναγνωριστικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες στο πρώτο 5λεπτο.

Με σχήμα 4-4-2 και το Νίνη σε ρόλο οργανώτη παρατάσσεται η ελληνική ομάδα.

1΄Έναρξη αγώνα. Στη σέντρα η Σερβία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 
Σερβία (Ράντομιρ Άντιτς): Ντούριτσιτς, Ιβάνοβιτς, Βίντιτς, Σούμποτιτς, Ομπράντοβιτς, Πέτροβιτς, Κουζμάνοβιτς, Μίλιγιας, Κράσιτς, Γιοβάνοβιτς, Ζίγκιτς

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κυργιάκος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Τοροσίδης, Καραγκούνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε