Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λαγός: Δεν άντεχα να βλέπω την ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναγιώτης Λαγός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ουκρανικής Βόρσκλα και αναφέρθηκε στο νέο σταθμό της καριέρας του, αλλά και στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

– Παναγιώτη, πως προέκυψε η μεταγραφή σου στην Βόρσκλα;

“Ο μάνατζερ μου και ο εκπρόσωπος μου με ρώτησαν εάν θέλω να έρθω εδώ και να δοκιμαστώ στην Βόρσκλα. Συνάντησα τον προπονητή και τους παίκτες. Ηταν όλοι τους πολύ φιλικοί και με αγκάλιασαν σαν οικογένεια. Χαίρομαι που τελικά υπέγραψα συμβόλαιο”.

– Εχεις ξαναέρθει στην Ουκρανία;

“Είχα έρθει με την Εθνική Ελπίδων. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Βόρσκλα, έψαξα προσεκτικά στο ίντερνετ να μάθω πληροφορίες για την νέα μου ομάδα. Εμαθα πως η Βόρκσλα είχε κατακτήσει το Κύπελλο, έχει παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ και στο Κύπελλο UEFA. Επίσης πληροφορήθηκα από το ίντερνετ πως η Πολτάβα είναι μια πανέμορφη πόλη ίσως με τους πιο φιλικούς ανθρώπους στην Ουκρανία”.

– Παίζεις χρόνια μπάλα αλλά έχεις αγωνιστεί μονάχα σε δύο ομάδες.

“Ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά σε ηλικία δεκαέξιμισι ετών. Η πρώτη μου ομάδα ήταν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ομάδα της πόλης που κατάγομαι. Εκεί έπαιξα για τέσσερα χρόνια και μου άρεσε πολύ. Την τελευταία χρονιά μου βγήκαμε στο Κύπελλο UEFA. Αλλά μετά αποφάσισα να αλλάξω ομάδα και να πάω στην ΑΕΚ. Να παίξω στην ΑΕΚ ήταν όνειρο μου από τότε που ήμουν έξι ετών. Είμαι μεγάλος οπαδός της ΑΕΚ. Με την ομάδα αυτή κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Από κείνη την περίοδο έχω ευχάριστες αναμνήσεις”.

– Ησουν αρχηγός της ΑΕΚ, γιατί έφυγες;

“Γιατί είχαμε πάρα πολλά προβλήματα στην ομάδα, δεν έβλεπα πλέον άλλες προοπτικές στην ΑΕΚ”.

– Οικονομικά προβλήματα;

“Οχι μόνο, υπήρχαν πολλές ταραχές. Απλά δεν άντεχα να βλέπω την ΑΕΚ όπως είναι τώρα. Πίστεψε με, ήταν πολύ σκληρό για μένα. Πρώτα από όλα, έφυγα από σεβασμό στον εαυτό μου”.

– Τι περιμένεις από τη νέα αυτή σελίδα στην καριέρα σου;

“Για μένα αρχίζει μια νέα ζωή, γιατί δεν έχω παίξει ποτέ στο εξωτερικό. Θα προσπαθήσω να αποδείξω πως οι Ελληνες παίκτες μπορούν να πιάσουν στο εξωτερικό και πως αξίζουν. Θα προσπαθήσω να κερδίσω την εμπιστοσύνη των Ουκρανών οπαδών αλλά πρώτα πρέπει να πείσω το προπονητικό τιμ της Βόρσκλα”.

Για 2,5 χρόνια στην Ουκρανία ο Παναγιώτης Λαγός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε